Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023: Κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σπύρου - «Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο νίκης με 258 εθελοντές, πολλοί αντιστάθηκαν στις πιέσεις...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023: Κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σπύρου - «Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο νίκης με 258 εθελοντές, πολλοί αντιστάθηκαν στις πιέσεις...» (ΦΩΤΟ)

Η δημοτική κίνηση «Άμεσα - Νέο Ξεκίνημα» με υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκιδέων τον Γιώργο Σπύρου κατέθεσε το ψηφοδέλτιό της στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών την Πέμπτη (31-08-2023), όπου ήταν η τελευταία μέρα της προθεσμίας κατάθεσης δήλωσης συνδυασμών και παρατάξεων που θα συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 σε όλη τη χώρα, όπως είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Εσωτερικών...

Ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου έκανε την ακόλουθη δήλωση το βράδυ της Πέμπτης (31-08-2023):

«Καταθέσαμε πριν από λίγο το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας «ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ». Ένα ψηφοδέλτιο πλήρες και αντιπροσωπευτικό, που αποτελείται από 258 εθελοντές, πολλοί εκ των οποίων χρειάστηκε να αντισταθούν σε πιέσεις και να κλείσουν τα αυτιά τους σε «σειρήνες» για να φτάσουμε μέχρι εδώ.

Ένα ψηφοδέλτιο πανέτοιμο για τον ευγενή αγώνα που δίνουμε με σκοπό την ποιοτική αναμόρφωση του Δήμου μας και της ζωής των δημοτών.

Μας καθοδηγεί η επιτακτική ανάγκη, να τεθεί επιτέλους τέλος στην παρακμή. Να γίνει μια νέα αρχή για ένα δήμο που μας αξίζει και μας κάνει υπερήφανους.

Καλούμε όλους όσους πιστεύουν ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, να έρθουν μαζί μας σε αυτόν τον όμορφο και καθαρό αγώνα για έναν Δήμο αντάξιο της ιστορίας και της προοπτικής του!»

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA