Μύρισε «μπαρούτι»! Επεισόδια στη Λάρισα κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη ανάμεσα σε διαδηλωτές και ΜΑΤ - Ξύλο, πετροπόλεμος και χρήση χημικών, χειροβομβίδων (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μύρισε «μπαρούτι»! Επεισόδια στη Λάρισα κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη ανάμεσα σε διαδηλωτές και ΜΑΤ - Ξύλο, πετροπόλεμος και χρήση χημικών, χειροβομβίδων (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρά επεισόδια από το απόγευμα εως το βράδυ της Κυριακής (10-09-2023) έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, από την στιγμή που έφτασε εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να εξαγγείλει μέτρα στήριξης των πληγέντων από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων...

Οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές, ανάμεσα τους πολίτες, κάτοικοι και μέλη διάφορων συλλογικοτήτων εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους αρχικά με αποδοκιμασίες και συνθήματα, για τα όσα τραγικά συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα στη Θεσσαλία, κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Στη συνέχεια σημειώθηκαν επεισόδια όταν απωθήθηκαν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ξεκίνησαν συγκρούσεις με τα ΜΑΤ, τα οποία έκαναν χρήση χημικών, δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA