Γιώργος Σπύρου: «Έχουμε στοιχεία ότι η Βάκα θα στήσει και προβοκάτσιες, μέσα στον πανικό της δοκιμάζει τα πάντα με πιέσεις, ψέματα, συκοφαντίες...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Γιώργος Σπύρου: «Έχουμε στοιχεία ότι η Βάκα θα στήσει και προβοκάτσιες, μέσα στον πανικό της δοκιμάζει τα πάντα με πιέσεις, ψέματα, συκοφαντίες...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το αποκαλυπτικό απόσπασμα από την ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου για την απερχόμενη δημοτική αρχή και την απερχόμενη δήμαρχο:

«Φίλοι και φίλες τόσο οι αντιδράσεις της κοινωνίας που βλέπουμε μπροστά μας, όσο και οι μετρήσεις μας δείχνουν μπροστά. Είμαστε ένα βήμα πριν από τη τελική νίκη.

Ξέρουμε όμως ότι η άλλη πλευρά έχει ένα κέντρο προπαγάνδας το οποίο προσπαθεί να παρουσιάσει το άσπρο-μαύρο και το μαύρο-άσπρο.

Και μέσα στον πανικό του δοκιμάζει τα πάντα τις τελευταίες εβδομάδες. Ψέματα, συκοφαντίες, πιέσεις, ίσως δοκιμάσει ακόμα και προβοκάτσιες. Πάρα πολλές πληροφορίες που συγκεντρώνουμε κατατείνουν σε αυτό.

Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι, και κυρίως πρέπει να είμαστε σε συνεχή επαφή με τους πολίτες.

Αγαπητοί φίλοι, η ώρα της απαλλαγής, η ώρα της μεγάλης νίκης πλησιάζει... Είμαστε όλοι μία γροθιά, είμαστε όλοι μαζί.

Θα πρυτανεύσει η αλληλεγγύη και η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον, θα πρυτανεύσει όμως ακόμα και η κατανόηση απέναντι σε υποψηφίους της άλλης πλευράς που είναι εγκλωβισμένοι εκεί.

Μπροστά μας είναι μόνο η νίκη τίποτα άλλο, μόνο η νίκη υπάρχει μπροστά μας. Καλό αγώνα σε όλους...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA