Εκλογές Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων 2023 | Ψαθάς στο EviaZoom.gr: «Αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω για κανέναν, οι δημότες με ξέρουν και έχουν κρίση...» - Μετά την μεγάλη συγκέντρωση του στα Ψαχνά, «οργώνει» όλα τα χωριά (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Εκλογές Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων 2023 | Ψαθάς στο EviaZoom.gr: «Αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω για κανέναν, οι δημότες με ξέρουν και έχουν κρίση...» - Μετά την μεγάλη συγκέντρωση του στα Ψαχνά, «οργώνει» όλα τα χωριά (ΦΩΤΟ)

Μετά την μεγάλη συγκέντρωση στα Ψαχνά, συνεχίζει καθημερινά να «οργώνει» όλα τα χωριά του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, συνομιλώντας με κατοίκους, face to face, ο υποψήφιος και νυν Δήμαρχος του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς και επικεφαλής της παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ - ΟΡΑΜΑ - ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» και με σύνθημα «Συνεχίζουμε με τον Γιώργο...»




Ο αυθόρμητος, ο ακομμάτιστος, ο λαϊκός τύπος, ο άνθρωπος που θα ανέβει ακόμα και στο τρακτέρ αν χρειαστεί να καθαρίσει τα χιόνια, ο δήμαρχος που παραδέχεται τα λάθη του, ο δήμαρχος που μιλάει με τον ψαρά, τον βιοπαλαιστή, τον άνεργο, τον εργάτη κ.α., και θα τρέξει να βοηθήσει, ο άνθρωπος που θα παρανομήσει ακόμα αν χρειαστεί για να σωθούν ζωές, ο δήμαρχος στη κυριολεξία όλων των δημοτών με τη γνωστή λαϊκή αύρα που τον διακρίνει τόσα χρόνια... Με όλα αυτά έγινε γνωστός και αγαπητός μιλώντας πρώτος στις κάμερες σε κάθε πρόβλημα, χωρίς να κρύβεται, όπως άλλοι Δήμαρχοι της Εύβοιας.

Με αυτά τα προτερήματα ή όπως αλλιώς μπορεί να τα χαρακτηρίσει κάποιος, διεκδικεί ξανά την δημαρχία του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων και οι δημότες θα κρίνουν και φέτος. Θυμίζουμε ότι το 2019 εκλέχθηκε Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή με σαρωτικό ποσοστό, και ήταν ο μοναδικός Δήμαρχος της Εύβοιας  που είχε εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή νικώντας και την αποχή που βγήκαν νικήτριες στους υπόλοιπους Δήμους της Εύβοιας, όπως και στον μεγαλύτερο, τον Δήμο Χαλκιδέων.

«Αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω για κανέναν, οι δημότες με ξέρουν και έχουν κρίση. Όπως μιλάω στην οικογένεια μου, μιλάω και στους δημότες...», τονίζει στο EviaZoom.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ από την μεγάλη συγκέντρωση του στα Ψαχνά και από τις περιοδείες που έχει κάνει, επίσης στα Ψαχνά, αλλά και στα χωριά του Δήμου, όπως σε Άτταλη, Μίστρο, Άτταλη, Τριάδα, Κοντοδεσπότι, Σταυρό, Κυπαρίσσι, Νεροτριβιά, κ.α. :

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA