Φθιώτιδα: Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα για την επανεκλογή του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Φθιώτιδα: Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα για την επανεκλογή του (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι αναφέρει στη ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας για την επανεκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023:

«Φίλες και φίλοι, Οι πολίτες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πίστεψαν τον Φάνη Σπανό και την παράταξη "Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας" δίνοντας μια νίκη που διατηρεί ανοιχτό το δρόμο για το μεταρρυθμιστικό και αναπτυξιακό πρόγραμμα της παράταξής μας με συνέπεια και σταθερότητα.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Φθιωτείς και μέσα από την καρδιά μου, επιθυμώ να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε μαζί.

Ευχαριστώ όλους και όλες σας, που με πιστέψατε και με εμπιστευθήκατε ως άνθρωπο και ενεργό πολίτη, και με τιμήσατε με την ψήφο και την εκτίμησή σας. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους και συνεργάτες, που με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις, σε αυτό τον πολύ σύντομο αλλά όμορφο αγώνα.

Μας ενώνει πάντα η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νομού μας και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι κοντά σας με εργατικότητα και συνέπεια.

Το ταξίδι που ξεκίνησε συνεχίζεται... Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA