Νέα έκτακτη δήλωση Σπύρου: «Δεν πέρασε ούτε μία μέρα και η Βάκα συνεχίζει να ενεργεί ως φεουδάρχης δείχνοντας ξεδιάντροπα το αυταρχικό, μισαλλόδοξο, εκδικητικό πραγματικό της πρόσωπο και επιβεβαίωσε ότι έχουμε απέναντι μας ένα σκληρό απολυταρχικό σύστημα εξουσίας - Από σήμερα θα την αντιμετωπίσουμε όπως της αξίζει, θα την ταράξουμε στη νομιμότητα...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Νέα έκτακτη δήλωση Σπύρου: «Δεν πέρασε ούτε μία μέρα και η Βάκα συνεχίζει να ενεργεί ως φεουδάρχης δείχνοντας ξεδιάντροπα το αυταρχικό, μισαλλόδοξο, εκδικητικό πραγματικό της πρόσωπο και επιβεβαίωσε ότι έχουμε απέναντι μας ένα σκληρό απολυταρχικό σύστημα εξουσίας - Από σήμερα θα την αντιμετωπίσουμε όπως της αξίζει, θα την ταράξουμε στη νομιμότητα...»

Δείτε ολόκληρη τη νέα δήλωση που έκανε το βράδυ της Πέμπτης (19-10-2023) ο Γιώργος Σπύρου:

«Δεν πέρασε ούτε μία μέρα και η Βάκα έβγαλε το χαμογελαστό της προσωπείο, για να δείξει το γεμάτο μισαλλοδοξία, φανατισμό και εκδικητικότητα πραγματικό της πρόσωπο.

Σήμερα το πρωί μπούκαραν οι εντεταλμένοι της στο ΔΟΑΠΠΕΧ, στο γραφείο δημοτικού υπαλλήλου, για να κατασχέσουν σαν τραμπούκοι και χωρίς αιτιολογία τα ηλεκτρονικά αρχεία από τον υπολογιστή του και να του δηλώσουν προφορικά να μαζέψει τα πράγματά του, γιατί μεταφέρεται σε άλλη θέση εργασίας μόνο και μόνο επειδή υποστήριξε ανοιχτά τη παράταξή μας.

Αυτή που κατέβασε χωρίς ντροπή στο συνδυασμό της 30 δημοτικούς υπαλλήλους και συγγενικά τους πρόσωπα, δηλώνει τώρα έμπρακτα ότι δεν την ενδιαφέρει η υπηρεσιακή τάξη και δεν ανέχεται κανένα δημοτικό υπάλληλο να έχει άλλη εκλογική επιλογή παρά μόνο αυτήν.

Δηλώνει ξεδιάντροπα με τις πράξεις της ότι ο Δήμος και οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν υπηρετούν τους δημότες, αλλά ανήκουν και υπηρετούν αυτήν προσωπικά που ενεργεί ως φεουδάρχης. 

Δηλώνει ότι γράφει στα παλιά της τα παπούτσια το υπηρεσιακό δίκαιο και τις νόμιμες διοικητικές διαδικασίες.

Επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε προεκλογικά, ότι έχουμε απέναντι μας ένα σκληρό, απολυταρχικό σύστημα εξουσίας, η επικράτηση του οποίου θα παγιώσει στο Δήμο μας το κράτος του ζόφου.

Σήμερα όμως τέλειωσαν και από εμάς οι πολιτικές αβρότητες. 

Θα την αντιμετωπίσουμε όπως της αξίζει. 

Θα την ταράξουμε στην νομιμότητα.

Επισημαίνουμε όμως και στους δικούς της, εκλεγμένους και μη, υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, να μην την ακολουθήσουν με την αφωνία τους σε αυτό το κατήφορο.

Η μη εναντίωση σε αυτές τις αυταρχικές πρακτικές και σε όσες άλλες ακολουθήσουν στο μέλλον, ισοδυναμεί με συνενοχή.

Την δημοκρατία δεν αρκεί μόνο να την επικαλούμαστε, αλλά απαιτείται και να την υπερασπιζόμαστε όπου και όταν αυτή απειλείται».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA