Βαθύ Αυλίδας: Πύρινη κόλαση στο εργοστάσιο «Bitos Flex», τυλίχθηκε στις φλόγες με συνεχείς εκρήξεις - Αποκλειστικά πλάνα μέσα και έξω από το κατεστραμμένο εργοστάσιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βαθύ Αυλίδας: Πύρινη κόλαση στο εργοστάσιο «Bitos Flex», τυλίχθηκε στις φλόγες με συνεχείς εκρήξεις - Αποκλειστικά πλάνα μέσα και έξω από το κατεστραμμένο εργοστάσιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη πυρκαγιά, από άγνωστη αιτία, ξέσπασε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης (24-10-2023) στο εργοστάσιο «Bitos Flex» που εδρεύει στο Βαθύ Αυλίδας και δραστηριοποιείται στην παραγωγή στρωμάτων - αφρολέξ...

Κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς, που πήρε γρήγορα διαστάσεις, ακούγονταν συνεχείς εκρήξεις, ενώ οι πυκνοί μαύροι καπνοί έγιναν ορατοί μέχρι την Αττική.

Παράλληλα διεκόπη η κυκλοφορία στην Επαρχιακή οδό Βαθέως - Ριτσώνας.

Σχεδόν ολόκληρο το εργοστάσιο καταστράφηκε ολοσχερώς και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν πάνω από 30 πυροσβέστες και 12 οχήματα.

Τα όσα κατέγραψε ο φακός του EviaZoom.gr με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη απεικονίζουν πλήρως το μέγεθος της καταστροφής. 

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA