Φυλακές Θήβας: Αποφυλακίστηκε η Πόλα Ρούπα που είχε καταδικαστεί αρχικά σε ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για την οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Φυλακές Θήβας: Αποφυλακίστηκε η Πόλα Ρούπα που είχε καταδικαστεί αρχικά σε ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για την οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» (ΦΩΤΟ)

Εκτός φυλακής βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (17-11-2023) η Πόλα Ρούπα, με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Θήβας που έκανε δεκτή την αίτηση της για υφ' όρων απόλυση...

Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη και μητέρα ενός ανήλικου παιδιού αποφυλακίστηκε σήμερα από τις Φυλακές Θήβας όπου κρατείτο καταδικασμένη για υπόθεση της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου στην Πόλα Ρούπα επιβάλλονται για την αποφυλάκιση της οι περιοριστικοί όροι τής απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, εκτός Αθηνών, που δήλωσε ότι θα διαμένει και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα.

Η Πόλα Ρούπα είχε καταδικαστεί αρχικά σε ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για βομβιστική επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος το 2014, για την οποία είχε αναλάβει την ευθύνη η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Τον Απρίλιο του 2021 η ποινή της μειώθηκε σε έξι χρόνια και τρεις μήνες.

Η στιγμή που αποχωρεί από τις Φυλακές Θήβας η Πόλα Ρούπα:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA