Οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη μετά από διαπληκτισμό (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη μετά από διαπληκτισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο στην Αθήνα και ο οδηγός έχει τεθεί σε αργία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Αττικής...

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», που παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός και μεταδόθηκε το Σάββατο (04-11-2023), πριν από λίγες μέρες μέσα σε λεωφορείο της Αθήνας μία γυναίκα σηκώθηκε και πήγε στον οδηγό κάνοντάς του κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τις στάσεις.

Ωστόσο, ο οδηγός δεν είχε διάθεση να βοηθήσει την γυναίκα στις ερωτήσεις που είχε και της μίλησε απότομα. Αυτό το γεγονός προκάλεσε την κινητοποίηση των υπολοίπων επιβατών του λεωφορείου.

Σε αυτό το σημείο, ένας άνδρας σηκώθηκε, πήγε προς τον οδηγό και τον ρώτησε γιατί μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο στην γυναίκα. Τότε ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα, ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τον επιβάτη. Μάλιστα, και δεύτερος επιβάτης μπλέχτηκε μέσα στον διαπληκτισμό.

Στο βίντεο ντοκουμέντο όμως που εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» φαίνεται ο οδηγός όταν σηκώθηκε από τη θέση του να κρατάει στο δεξί του χέρι ένα κατσαβίδι.

Η εκπομπή του Κώστα Τσουρού επικοινώνησε με την ΟΑΣΑ και με τα ΚΤΕΛ Αττικής αναφορικά με το περιστατικό και απάντησε το ΚΤΕΛ Αττικής: «Επιλήφθηκε άμεσα το πειθαρχικό συμβούλιο και μέχρι να ολοκληρωθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες ο οδηγός τίθεται σε αργία. Την Δευτέρα έχει κληθεί να απολογηθεί».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA