Την ανέλαβε ο Κούγιας: Για εμβολισμό μηχανής μετά από διαπληκτισμό συνελήφθη η Εύη Βατίδου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Την ανέλαβε ο Κούγιας: Για εμβολισμό μηχανής μετά από διαπληκτισμό συνελήφθη η Εύη Βατίδου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εύη Βατίδου παραμένει κρατούμενη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή Αθηνών για το τροχαίο περιστατικό στη Γλυφάδα Αττικής με μοτοσικλέτα - Στην ίδια έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος...

Το πρώην μοντέλο, όπως έχει γίνει γνωστό, φέρεται να κυνήγησε με το αυτοκίνητό της οδηγό μηχανής, στην οποία επέβαινε ως συνοδηγός και μία γυναίκα. Η αφορμή πιθανότατα υπήρξε ζημιά που της προκάλεσαν οι επιβαίνοντες στη μηχανή, στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες επικράτησε ένταση κατά το περιστατικό, η οποία και κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα η κατηγορούμενη να εμβολίσει τη μηχανή, κίνηση που προκάλεσε και τον τραυματισμό της γυναίκας.

Οι ισχυρισμοί Κούγια...

Ο δικηγόρος και πρώην σύζυγος της Έυης Βατίδου, Αλέξης Κούγιας, ισχυρίζεται ότι, η ίδια, δέχτηκε επίθεση με χυδαίες βρισιές και απειλές από κάποιον που επέβαινε στη μοτοσικλέτα.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία.Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή, που δεν είχε πινακίδες, και έφυγε».

Πάντα σύμφωνα με τον ποινικολόγο, η πρώην σύζυγός του ακολούθησε, στη συνέχεια, οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας, ο οποίος την οδήγησε σε δύσβατα σημεία της Άνω Γλυφάδας. Κάποια στιγμή η μηχανή ανετράπη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της συνοδηγού της.

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA