Τροχαίο στη Βάρκιζα: 4 τραυματίες και δύο νεκρά κορίτσια ηλικίας 18 και 23 ετών μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τροχαίο στη Βάρκιζα: 4 τραυματίες και δύο νεκρά κορίτσια ηλικίας 18 και 23 ετών μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Παρασκευής (24-11-2023), με δύο νεαρά κορίτσια να χάνουν τη ζωή τους μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση, στη Βάρκιζα...

Συγκεκριμένα, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη 1:00 τα ξημερώματα, στο 26,5ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών - Σουνίου, λίγο μετά την Λίμνη Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα που οδηγούσαν ένας 24χρονος και μία 19χρονη, συγκρούστηκαν μετωπικά και με μεγάλη σφοδρότητα, αφού ένας εκ των δύο είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα και είχαν αναπτύξει ταχύτητα.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να σκοτωθούν μία 18χρονη κοπέλα και μία ακόμη 23 ετών και να τραυματιστούν ακόμη τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι δύο οδηγοί και δύο νεαρές επιβαίνουσες.

Η 18χρονη Στελίνα που σκοτώθηκε - Στο τροχαίο, όπως προαναφέραμε, έχασε την ζωή της ακόμα μια κοπέλα τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ τραυματίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα:
ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΩΠΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA