(Super League) Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 3-2: Κατηφόρα χωρίς τέλος για τους «πράσινους» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

(Super League) Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 3-2: Κατηφόρα χωρίς τέλος για τους «πράσινους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατηφόρα χωρίς τέλος για τον Παναθηναϊκό, που μετά την τρανταχτή αποτυχία στην Ευρώπη έχασε εύκολα και από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 3-2 την Κυριακή (17-12-2023) για την 14η αγωνιστική της Super League, όπου διεξήχθη και χωρίς θεατές... 

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις αρνητικές εμφανίσεις μέσα στο γήπεδο και μετά από τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα και την έξοδο από την Ευρώπη, «κρεμάστηκε» από τον Γιοβάνοβιτς και τον Μπρινιόλι στο Περιστέρι και ηττήθηκε εύκολα με 3-2 από τον Ατρόμητο.

Τεράστιες οι ευθύνες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που είδε τον Παναθηναϊκό να σκοράρει μόνο με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Ιωαννίδη και τον Μπρινιόλι να συνεχίζει να χαρίζει γκολ τους αντιπάλους του, έχοντας ευθύνη και στα τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Οι «πράσινοι» για ακόμη ένα παιχνίδι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος τον Νοέμβριο γνώρισαν την ήττα (4η σε 5 παιχνίδια) με μοναδική νίκη κόντρα στον ΟΦΗ και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία, εξαιτίας των δικαστικών αποφάσεων με μοναδική σημαντική νίκη του στη Super League αυτή στο «Καραϊσκάκης» στα χαρτιά με 0-3 (σ.σ. εκκρεμεί η έφεση του Ολυμπιακού).

Μετά τη σημερινή ήττα ο Παναθηναϊκός παραμένει στους 31 βαθμούς, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και με νίκες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ αύριο, μπορεί να βρεθεί μέχρι και στην 4η θέση της κατάταξης. Ο Ατρόμητος με αυτή τη νίκη έφτασε τους 15 βαθμούς και βρίσκεται στο-2 από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ιλιτς / 4-3-3): Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (90+4’ Ιμερέκοφ), Κουντέ, Καμαρά (87’ Φριντγιόνσον), Ρομπάιγ (87’ Γιουμπιτάνα), Βέργος, Βαλένσια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (68’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γέντβαϊ (68’ Αράο), Χουάνκαρ (88’ Κλέινχεσλερ), Μπερνάρ, Πέρεθ, Βιλένα, Παλάσιος (68’ Σπόραρ), Ιωαννίδης, Μαντσίνι.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA