Αυτός είναι ο 32χρονος αστυνομικός που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο μπαρ από τον 44χρονο Νορβηγό - Με μαχαίρι «push dagger» τον κάρφωσε στο λαιμό (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αυτός είναι ο 32χρονος αστυνομικός που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο μπαρ από τον 44χρονο Νορβηγό - Με μαχαίρι «push dagger» τον κάρφωσε στο λαιμό (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για τον 32χρονο αστυνομικό που υπηρετούσε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων (δείτε ΕΔΩ το προηγούμενο δημοσίευμα)...

Ήταν στις 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (28-12-2023) όταν είχε πάει μαζί με τον 30χρονο κουμπάρο του (ιδιώτης) να διασκεδάσει για λίγη ώρα λόγω και των ημερών σε μπαρ της οδού Κατσιμίδη στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη. Δίπλα ακριβώς βρίσκεται μάλιστα και ένα Αστυνομικό Τμήμα. Είχανε πάει να πιούνε μία μπύρα, αλλά αντί για λίγο διασκέδαση, ο 32χρονος κατέληξε στο τάφο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένα στοιχεία, ένας 44χρονος Νορβηγός που ήταν στο μπαρ τσακώθηκε με τον κουμπάρο του, για άγνωστο λόγο, τον οποίο μάλιστα μαχαίρωσε στο πόδι, και τότε ο 32χρονος αστυνομικός πήγε να σώσει τον κουμπάρο του και μπήκε στη μέση να τους χωρίσει. Τότε ο αδίστακτος Νορβηγός μαχαίρωσε στο λαιμό τον 32χρονο με το μαχαίρι τύπου «push dagger», το οποίο ήταν δικό του, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ακαριαία ο 32χρονος «αδιάφθορος» της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Το συγκεκριμένο μαχαίρι χαρακτηρίζεται ως «κρυφό όπλο» καθώς έχει σχεδιαστεί για να κρατιέται στο χέρι με κλειστή παλάμη.

Με το ίδιο μαχαίρι ο δράστης τραυμάτισε στο πόδι τον ιδιώτη κουμπάρο του «αδιάφθορου» αστυνομικού, ο οποίος νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος, αλλά σοκαρισμένος στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, όπως σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι είναι όσοι τον γνώριζαν, οι συνάδελφοι του στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και φυσικά η απαρηγόρητη οικογένεια του.

Ο άτυχος 32χρονος: 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η διασκέδαση σε μπαρ που βρίσκεται δίπλα σε αστυνομικό τμήμα κατέληξε σε δολοφονία μετά από διαπληκτισμό και συμπλοκή - Έπεσε νεκρός 32χρονος αστυνομικός του Εσωτερικών Υποθέσεων - Τον μαχαίρωσε στο λαιμό 44χρονος Νορβηγός ο οποίος είχε τραυματίσει αρχικά τον κουμπάρο του (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA