Η διασκέδαση σε μπαρ που βρίσκεται δίπλα σε αστυνομικό τμήμα κατέληξε σε δολοφονία μετά από διαπληκτισμό και συμπλοκή - Έπεσε νεκρός 32χρονος αστυνομικός του Εσωτερικών Υποθέσεων - Τον μαχαίρωσε στο λαιμό 44χρονος Νορβηγός ο οποίος είχε τραυματίσει αρχικά τον κουμπάρο του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η διασκέδαση σε μπαρ που βρίσκεται δίπλα σε αστυνομικό τμήμα κατέληξε σε δολοφονία μετά από διαπληκτισμό και συμπλοκή - Έπεσε νεκρός 32χρονος αστυνομικός του Εσωτερικών Υποθέσεων - Τον μαχαίρωσε στο λαιμό 44χρονος Νορβηγός ο οποίος είχε τραυματίσει αρχικά τον κουμπάρο του (ΦΩΤΟ)

Ο 32χρονος αστυνομικός, που υπηρετούσε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, πήγε για μία μπύρα με τον κουμπάρο του σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, που βλέπετε (φωτο πάνω), στις 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (28-12-2023) και λίγο αργότερα κατέληξε δολοφονημένος από έναν 44χρονο Νορβηγό που ήταν θαμώνας του εν λόγου μπαρ, έπειτα από διαπληκτισμό και συμπλοκή που ακολούθησε για άγνωστη αιτία αρχικά με τον κουμπάρο και έπειτα με τον ίδιο...

Τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα φέρεται να διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη σορό του 32χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης (28-12-2023) όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 44χρονο, Νορβηγό μέσα σε μπρ της Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε αστυνομικό τμήμα. 

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος.

Ο 32χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στο μπαρ που διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του.

Από μαρτυρίες θαμώνων του μαγαζιού φαίνεται να προκύπτει ότι ο 44χρονος δράστης από τη Νορβηγία διαπληκτίστηκε αρχικά με τον κουμπάρο του αστυνομικού, για άγνωστο λόγο, τον οποίο χτύπησε στο πόδι. Τότε επιχείρησε να μεσολαβήσει ο αστυνομικός, ο οποίος δέχθηκε την θανατηφόρα επίθεση από τον 44χρονο μαχαιρώνοντας τον στο λαιμό με μαχαίρι που είχε στη τσέπη ο Νορβηγός.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 44χρονος Νορβηγός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν αστυνομικούς που βρίσκονταν σε αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το μπαρ, αλλά ήταν αργά για τον 32χρονο.

Ακολούθησε η σύλληψη του 44χρονου Νορβηγού και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης όπου κρατείται, ενώ ο κουμπάρος του αστυνομικού διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA