Επέτειος Γρηγορόπουλου 2023 - Εξάρχεια: Νέα αίσχη των ΜΑΤ! Τραμπούκισαν και χτύπησαν δημοσιογράφους που κατέγραφαν τις αλητείες τους - Τους έριξαν και χημικά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Επέτειος Γρηγορόπουλου 2023 - Εξάρχεια: Νέα αίσχη των ΜΑΤ! Τραμπούκισαν και χτύπησαν δημοσιογράφους που κατέγραφαν τις αλητείες τους - Τους έριξαν και χημικά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι απορίας άξιον τι θα κάνει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου μετά και από τα νέα αίσχη των αστυνομικών ακόμα και σε βάρος δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ τα οποία είναι καταγεγραμμένα επίσης σε βίντεο...

Μαζική επίθεση στα Εξάρχεια εναντίον δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, μπροστά από πολυκατοικία, όπου έσπασαν την τζαμαρία αργότερα, με εγκλωβισμένα άτομα μέσα και οιγένειες, από τα ΜΑΤ, μετά την πορεία για τα 15 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (06-12-2023).

Όπως φαίνεται και στο ΒΙΝΤΕΟ που θα δείτε τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με σπρωξιές, τραμπουκισμούς και χημικά κατά των ρεπόρτερ που βρέθηκαν στην περιοχή για να καλύψουν τα γεγονότα, επειδή κατέγραφαν τις αλητείες τους.

ΔΕΙΤΕ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA