Γιάννης Σαρακιώτης για Φλωρίδη: «Πρόκειται για έναν ακροδεξιό Υπουργό Δικαιοσύνης, έχουν ξεσηκωθεί οι πάντες, μέχρι και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαφωνεί με τις αλλαγές που φέρνει στον ποινικό κώδικα...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Γιάννης Σαρακιώτης για Φλωρίδη: «Πρόκειται για έναν ακροδεξιό Υπουργό Δικαιοσύνης, έχουν ξεσηκωθεί οι πάντες, μέχρι και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαφωνεί με τις αλλαγές που φέρνει στον ποινικό κώδικα...» (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr ο βουλευτής και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης:

«Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης είναι ακροδεξιός.

Έναν Φλωρίδη που ήταν Yπουργός και βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ τον ξέρετε; Μήπως είναι συνωνυμία; Γιατί ο Γιώργος Φλωρίδης είναι ακροδεξιός....

Με τις νέες αλλαγές που φέρνει στον Ποινικό Κώδικα ο Γιώργος Φλωρίδης έχουν ξεσηκωθεί οι πάντες, έχει ξεσηκωθεί μέχρι και ολόκληρος ο νομικός κόσμος, ενώ διαφωνεί με αυτές τις αλλαγές μέχρι και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Αδειλίνη.

Αναρωτιέμαι αν ο κ. Φλωρίδης αντί για νομοπαρασκευαστική επιτροπή έχει προσλάβει "μυστικοσυμβούλους" για τη σύνταξη νομοσχεδίων».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA