Απίστευτο κι όμως Ελληνικό: Η Λεωφόρος Ποσειδωνος πλημμύρισε γιατί κοιμόταν ο αρμόδιος Διευθυντής... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό: Η Λεωφόρος Ποσειδωνος πλημμύρισε γιατί κοιμόταν ο αρμόδιος Διευθυντής... (ΦΩΤΟ)

Γιατί πλημμύρισε η Λεωφόρος Ποσειδώνος πριν λίγες μέρες...

Στον ύπνο πιάστηκε ο διευθυντής της αρμόδιας Διεύθυνσης διαχείρισης μητροπολιτικών υποδομών της Περιφέρειας Αττικής Βασίλης Θεοφανόπουλος (φωτο πάνω).

Πιο συγκεκριμένα το τηλέφωνο που ήταν απενεργοποιημένο και όταν ξύπνησε το πρωί είδε την πλημμύρα στις πρωινές εκπομπές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πάνω στον πανικό του έσπευσε να ειδοποιήσει την πολιτική προστασία για να στείλει αντλητικά μηχανήματα. Ταυτόχρονα είχε ξεχάσει να κηρύξει την υπηρεσία σε κατάσταση επιφυλακής παρόλο που είχε ειδοποιήσει έγκαιρα για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Ωστόσο δεν ήταν το μόνο που ξέχασε, απευθύνθηκε στην πολιτική προστασία αλλά είχε ξεχάσει εδώ και τρεις μήνες στο συρτάρι του την σχετική εργολαβία της διεύθυνσης του για άντληση υδάτων με ανάδοχο την τεχνική εταιρεία Καραγιάννη. Ήταν υποχρεωμένος να βρίσκεται σε κατάσταση υπηρεσιακής ετοιμότητας και να έχει τοποθετήσει τα αντλητικά μηχανήματα σε σημεία επιφυλακής έτσι ώστε να σπεύσουν έγκαιρα στο σημείο.

Τον ύπνο του αρμόδιου Διευθυντή της Περιφέρειας Αττικής πλήρωσαν ακριβά χιλιάδες οδηγοί που ταλαιπωρήθηκαν για ώρες στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA