Νεκρός εντοπίστηκε ο 50χρονος αδερφός του Στέλιου Ρόκκου που είχε πάει για ψαροντούφεκο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νεκρός εντοπίστηκε ο 50χρονος αδερφός του Στέλιου Ρόκκου που είχε πάει για ψαροντούφεκο (ΦΩΤΟ)

Όπως ανακοινώθηκε, η σορός του 50χρονου ψαρά που αγνοούνταν και εντοπίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (30-12-2023) στη Λήμνο, ανήκει στον αδερφό του γνωστού τραγουδιστή, Στέλιου Ρόκκου...

Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ του Σαββάτου από ιδιώτη στην παραλία του Αγίου Γεωργίου στη Νότια Λήμνο, ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Είχε αποπλεύσει με τη βάρκα του στις 12:00 το μεσημέρι από τον κόλπο του Κέρους για ψαροντούφεκο. Ασχολούνταν επαγγελματικά με την αλιεία και καθώς είχε πολλές ώρες να δώσει κάποιο σημάδι ζωής, οι δικοί του άνθρωποι ενημέρωσαν τις τοπικές αρχές, σύμφωνα με το limnosreport.gr. 

Σημειώνεται ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε χάσει τον Ιούνιο του 2021 από ανακοπή καρδιάς και τον άλλο αδερφό του, Κώστα.

Ο 50χρονος αδερφός του Στέλιου Ρόκκου που βρέθηκε νεκρός: 

Το νυχτερινό κέντρο Barbarella στο οποίο εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση συμπαράστασης στον δημοφιλή τραγουδιστή:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA