Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τα σοκολατένια αυγά «Kinder Bueno» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τα σοκολατένια αυγά «Kinder Bueno» (ΦΩΤΟ)

Στην ανάκληση των σοκολατένιων αυγών «Kinder Bueno» ανακοίνωσε την Πέμπτη (07-12-2023) ότι προχωρά ο ΕΦΕΤ επειδή στη συσκευασία δεν αναγράφεται στα ελληνικά ότι το προϊόν περιέχει αλεύρι σίτου...

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ, κατά τη διενέργεια επιθεώρησης ύστερα από αναφορά καταναλωτή για τα συγκεκριμένα σοκολατένια αυγά, προέβη σε έλεγχο του τροφίμου "Kinder Bueno Eggs" των 80 γραμμαρίων.

Τα συγκεκριμένα αυγά διακινούνται από την επιχείρηση "Lidl Hellas" και διαπιστώθηκε η μη αναγραφή στην ελληνική γλώσσα του συστατικού «αλεύρι σίτου», το οποίο είναι αλλεργιογόνο καθώς περιέχει γλουτένη.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου του προϊόντος από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Η επιχείρηση "Lidl Hellas" έχει ήδη προβεί σε ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού με ανάρτηση σχετικής ανακοίνωσης στα καταστήματά της και στην ιστοσελίδα της.

Καλούνται οι καταναλωτές, που είναι αλλεργικοί στη γλουτένη και έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA