«Έκανα αυτό που έπρεπε ως πατέρας και παραδόθηκα...» - 50χρονος Αλβανός εκτέλεσε με καραμπίνα τον κουνιάδο του μόλις έμαθε ότι βίαζε επί 9 χρόνια την 18χρονη κόρη του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Έκανα αυτό που έπρεπε ως πατέρας και παραδόθηκα...» - 50χρονος Αλβανός εκτέλεσε με καραμπίνα τον κουνιάδο του μόλις έμαθε ότι βίαζε επί 9 χρόνια την 18χρονη κόρη του (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου, αλλά και το πανελλήνιο από το έγκλημα που έγινε γνωστό την Τετάρτη (10-01-2024) σε οικογένεια Αλβανών, με θύμα έναν 32χρονο, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες κυνηγετικού όπλου 50χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στην πράξη αυτή μετά την αποκάλυψη της 18χρονης σήμερα κόρη του, ότι ήταν θύμα βιασμού του θείου της από τα 9 της χρόνια...

Ο 50χρονος κρατώντας μία κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο, έχοντάς του δώσει αρχικά ραντεβού για ψεύτικη αιτία.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και μετά από λεκτική διαμάχη, ο 50χρονος κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου, το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα, πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο αδερφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια Βόλου ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι...» υποστήριξε ο 50χρονος στους αστυνομικούς πως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η κόρη του άρχισε να του ζητά συχνά χρήματα. Παράλληλα ενημερώθηκε πως υπήρχε πρόβλημα και στην καταβολή των ενοικίων της φοιτητικής κατοικίας της κοπέλας και έτσι αποφάσισε να της μιλήσει. Τότε το παιδί λύγισε και του αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του αδερφού της γυναίκας του.

Όπως είπε επίσης: «Το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου σπούδαζε ζητούσε χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια, ενώ εγώ και η μητέρα στέλναμε κανονικά χρήματα. Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει άρχισε να κλαίει και να μου λέει όλα όσα ζούσε με τον 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά».

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ 50ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 32ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA