Κούγιας για ανιψιό του Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη: «Είμαι υποψήφιο θύμα εκτελεστών και ο Δημητριάδης ζητάει το κεφάλι μου στο πιάτο, αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί με 15 αστυνομικούς οι οποίοι είναι κακοποιοί; Αν μου συμβεί τίποτα...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κούγιας για ανιψιό του Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη: «Είμαι υποψήφιο θύμα εκτελεστών και ο Δημητριάδης ζητάει το κεφάλι μου στο πιάτο, αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί με 15 αστυνομικούς οι οποίοι είναι κακοποιοί; Αν μου συμβεί τίποτα...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως προαναφέραμε και στο προηγούμενο πρώτο δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ), το μεσημέρι της Τετάρτης (10-01-2024) ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε συνέντευξη τύπου και σε αυτή ο γνωστός ποινικολόγος ήταν κολαφός, κάνοντας αναφορά στην υπόθεση Koriopolis, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, τον Γρηγόρη Δημητριάδη κ.α.

Για τον ανιψιό του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη, τόνισε χαρακτηριστικά:

Ο Δημητριάδης σταμάτησε την Ολιστική Μελέτη και κάθε προσπάθεια εξυγίανσης. Τώρα αυτός ο άνθρωπος, ο Δημητριάδης, το παίζει Ολυμπιακάρας και με μία συνοδεία 10 μπράβων πηγαίνει στα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Αυτοί οι 15 είναι αστυνομικοί ή κακοποιοί του ποινικού δικαίου; Πως μπαίνουν στο ΣΕΦ.

Να μας πει τι σχέση έχει με τον άνθρωπο που έφερε το VAR στην Ελλάδα. Ο ίδιος μου στέλνει κάποια εξώδικα. Δεν ξέρω αν τα κάνει για τα μάτια του κόσμου. Γνωρίζει ότι ποτέ δεν πήρα λεφτά γιατί έχω φίλο τον τάδε υπουργό και ότι είμαι ο δικηγόρος που έστειλε στη φυλακή όλους του παραδικαστικού. Μου είπαν να τον ρωτήσω με ποιους μιλούσε στα τηλέφωνα. Τι δουλειά έχει το Μαξίμου με τους ποινικούς.

Μου είπαν ότι σήμερα υπήρχε ένα πρωτοσέλιδο με εμένα, τον Μαρινάκη και τον Κουρτάκη, να είμαστε υποψήφια θύματα εκτελεστών και ότι ο Δημητριάδης ζητάει το κεφάλι μου στο πιάτο.

Αν μου συμβεί τίποτα και στην οικογένειά μου, εγώ δεν είμαι ούτε Λίβας, ούτε Ζωγράφος. Θα είναι απόλυτα υπεύθυνοι αυτοί που περιέγραψα σήμερα...

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA