Έκτακτες Κρίσεις: Νέος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ o Δημήτρης Μάλλιος από τη Δράμα - Πήρε ...κεφάλια ο Χρυσοχοϊδής στη σκιά της «GREEK MAFIA» και όχι μόνο... - Καρατόμησε όλη την ανίκανη ηγεσία της Αστυνομίας και το «ξήλωμα» θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο - Θα αλλάξει κάτι ή θα ξαναμείνουν λόγια οι εξαγγελίες; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Έκτακτες Κρίσεις: Νέος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ o Δημήτρης Μάλλιος από τη Δράμα - Πήρε ...κεφάλια ο Χρυσοχοϊδής στη σκιά της «GREEK MAFIA» και όχι μόνο... - Καρατόμησε όλη την ανίκανη ηγεσία της Αστυνομίας και το «ξήλωμα» θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο - Θα αλλάξει κάτι ή θα ξαναμείνουν λόγια οι εξαγγελίες; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό της σκιά της «GREEK MAFIA» και όχι μόνο επισπεύθηκαν την Τρίτη (16-01-2024)οι Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ με καρατομήσεις σε όλη την ηγεσία αλλά και ριζικές αλλαγές σε όλη την Αστυνομία μέχρι τα τελευταία κλιμάκια, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη...

Συγκεκριμένα, κατά την έκτακτη συνεδρίαση, του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, «ξηλώθηκε» ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Λάζαρος Μαυρόπουλος και όλη η ηγεσία της Αστυνομίας, με τον Δημήτρη Μάλλιο να αναλαμβάνει αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Δημήτριος Μάλλιος ήταν προϊστάμενος του κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Μάλλιος...

Ο Δημήτριος Μάλλιος κατάγεται από το Γρανίτη Δράμας και γεννήθηκε το έτος 1963.

Το έτος 1985 εισήχθη στη Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας, το έτος 1989 εισήχθη στη Σχολή Αρχιφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ το έτος 1990 εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, όπου και αποφοίτησε το έτος 1993.

Το έτος 2006 αποφοίτησε από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας, με βαθμό άριστα. Είναι απόφοιτος της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (Α.ΔΙ.Σ.ΠΟ.), καθώς και της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, με βαθμό άριστα.

Παράλληλα, Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ έγινε ο Υποστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης και Προϊστάμενος Επιτελείου ο Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, ενώ το χρίσμα των Γενικών Επιθεωρητών Αστυνομίας Βορείου και Νοτίου Ελλάδος λαμβάνουν αντίστοιχα οι Υποστράτηγοι Χρήστος Μπουλούμπασης και Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθούν οι Κρίσεις και στα κατώτερα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ANT1:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA