Θρίλερ με την άγρια δολοφονία 43χρονου πρωί πρωί στο κέντρο της Χαλκίδας: 39χρονη σε αμόκ τον κατέσφαξε 20 φορές με δύο μαχαίρια - Του έστησε καρτέρι μόλις πήγε να μπει στο αυτοκίνητο και μετά κάθισε δίπλα στη σορό του μέχρι που έφτασε η αστυνομία και την συνέλαβε... (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία 43χρονου πρωί πρωί στο κέντρο της Χαλκίδας: 39χρονη σε αμόκ τον κατέσφαξε 20 φορές με δύο μαχαίρια - Του έστησε καρτέρι μόλις πήγε να μπει στο αυτοκίνητο και μετά κάθισε δίπλα στη σορό του μέχρι που έφτασε η αστυνομία και την συνέλαβε... (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Το αίμα έρεε ποτάμι... - Σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου (άνω των 18 ετών) εκτυλίχθηκαν στη Χαλκίδα - Η άγρια δολοφονία στο κέντρο της Χαλκίδας σημειώθηκε λίγο πριν τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου (20-01-2024) με θύμα τον 43χρονο ξυλουργό Θανάση (Σάκη) Νικολάου στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και 28ης Οκτωβρίου πλησίον του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας...

Μία 39χρονη, με την οποία φέρεται να είχε ερωτική σχέση στο παρελθόν, φέρεται να περίμενε το θύμα έξω από το σπίτι του και τον μαχαίρωσε πισώπλατα 20 φορές με δύο μαχαίρια λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του για να πάει στη δουλειά του και μάλιστα μπροστά στα μάτια της γυναίκας του που παρακολούθησε το έγκλημα από το μπαλκόνι του σπιτιού τους. Μάλιστα η 39χρονη μέσα στα αίματα δεν έφυγε από το σημείο, καθόταν δίπλα στον πεσμένο αιμόφυρτο άνδρα, μέχρι που ήρθε η αστυνομία και την συνέλαβε, ωστόσο μέχρι το βράδυ του Σαββάτου δεν είχε ομολογήσει ότι τον είχε σκοτώσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις του δικηγόρου της.
Τα κίνητρα της δολοφονίας είναι αδιευκρίνιστα, ενώ η εικόνα που μεταφέρουν γνωστοί των εμπλεκομένων στην υπόθεση είναι ότι η γυναίκα δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χωρισμό της μαζί του που είχε στο παρελθόν...

Ο 43χρονος Σάκης Νικολάου και το σημείο που έγινε η δολοφονία:
Τις κινήσεις του 43χρονου θύματος της άγριας δολοφονίας στην Χαλκίδα παρουσιάζει ένα βίντεο - ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας που δόθηκε στη δημοσιότητα και στο οποίο διακρίνεται η διαδρομή που ακολούθησε από το σπίτι του μέχρι το σημείο που έπεσε νεκρός.

Είναι λίγο πριν τις 8:00 το πρωί και η κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει τον 43χρονο άνδρα να βγαίνει από το σπίτι του και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του. Ξαφνικά μια γυναίκα τον πλησιάζει και αρχίζει να τον μαχαιρώνει πισώπλατα μπροστά στα μάτια της συζύγου του που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Η σύζυγός του από το μπαλκόνι άρχισε να ουρλιάζει και ενημέρωσε την αστυνομία.

«Ακούστηκαν κραυγές εδώ στη γειτονιά από μια γυναίκα αυτό που ακούσαμε ήταν ότι μια γυναίκα μαχαίρωσε έναν ανδρα αρχικά από την πίσω πλευρά…» εξηγεί μάρτυρας.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν βρήκαν την 39χρονη να στέκεται πάνω από τη σορό του 43χρονου με τα ρούχα της γεμάτα αίματα και της πέρασαν χειροπέδες χωρίς να αντισταθεί. Δίπλα στην πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου του άτυχου ξυλουργού, βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.
Η 39χρόνη κρατείται στα κρατητήρια του 2ου ορόφου της Aστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιαςς και μέχρι στιγμής φέρεται να μην έχει ομολογήσει την πράξη της, όπως προαναφέραμε,.

Η Ρία Καλτσά, Πρόεδρος του χωριού Λουκίσια του Δήμου Χαλκιδέων, από το οποίο κατάγονται τόσο το θύμα όσο και ο σύζυγος της 39χρονης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η είδηση έχει σοκάρει όλο το χωριό, είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι και οι δυο οικογένειες δεν είχαν δώσει αφορμές στο παρελθόν. Ο Σάκης ήταν ένα εξαίρετο παιδί με το χαμόγελο στα χείλη, καλόκαρδος και εξυπηρετικός πολύ απέναντι στους συγχωριανούς του. Ήταν προσωπικός μου φίλος. Παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια, ενώ η 39χρονη έχει σύζυγο που ασχολείται με αλουμίνια. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. Στο χωριό δεν είχε ακουστεί το παραμικρό και ενδεχομένως την αλήθεια να την γνωρίζουν ελάχιστα άτομα».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA