Πληροφορίες σχετικά με τον καθαρισμό και τη φροντίδα του οχήματος και τον τρόπο χρήσης τους | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πληροφορίες σχετικά με τον καθαρισμό και τη φροντίδα του οχήματος και τον τρόπο χρήσης τους

Ένα τέλειο όχημα κάνει την οδήγησή σας υπέροχη και εξαλείφει κάθε είδους διακοπή που θα μπορούσε να εμποδίσει την οδήγησή σας...

Τα βρώμικα παράθυρα μειώνουν την αντιληπτικότητα και αυξάνουν τις πιθανότητες ατυχημάτων. Ο καθαρισμός των επιφανειών του εσωτερικού δίνει μια αλάνθαστη όραση, εξασφαλίζοντας στη συνέχεια ότι οδηγείτε με ασφάλεια. Το πλυντήριο οχημάτων, το πλυντήριο αυτοκινήτων ή το πλυντήριο αυτοκινήτων είναι ένα γραφείο που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του εξωτερικού, και μερικές φορές του εσωτερικού των μηχανοκίνητων οχημάτων. Τα πλυντήρια οχημάτων μπορεί να είναι αυτοδιαχειριζόμενα, πλήρως διαχειριζόμενα (με ειδικούς που πλένουν το όχημα) ή πλήρως μηχανοποιημένα (ίσως συνδέονται με ένα βενζινάδικο). Η διατήρηση της εξωτερικής καθαριότητας του οχήματός σας μπορεί να είναι απλή. Μπορείτε απλώς να πλύνετε το όχημά σας πλένοντας.

Ένα αξιοσέβαστο όχημα θα σας κάνει να φαίνεστε ευπαρουσίαστοι. δεν υπάρχει πιο εξέχουσα εκπλήρωση από το να κάνετε το όχημά σας να φαίνεται υπέροχο. Ένα σημαντικό μέρος της εργασίας ολοκληρώνεται με το πλύσιμο και το κερί του οχήματός σας για να εγγυηθείτε ένα ολοκληρωμένο εξωτερικό. δεδομένου ότι το όχημα χρησιμοποιείται εξαιρετικά, το εσωτερικό μπορεί να γίνει βρώμικο και να φθαρεί σε κλάσματα του δευτερολέπτου, αν δεν προσέξετε. Όπως έχει ειπωθεί, η καθαριότητα είναι η μισή τιμή. Επιπλέον, δεδομένου ότι περνάμε ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μας στο όχημα, η προσοχή και η καθαριότητά του δεν είναι μόνο θέμα κοινωνικής θέσης αλλά επιπλέον και θεμελιώδους καθαριότητας. Ποιος χρειάζεται να περνάει ώρες σε ένα δεσμευμένο κλίμα, που ξεχειλίζει από υπολείμματα και ενοχλητικές μυρωδιές; Κατά πάσα πιθανότητα κανείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα έπρεπε να κάνετε μια κίνηση. Την επόμενη φορά που σκοπεύετε να πλύνετε το όχημά σας, μην κοιτάτε απλώς το εξωτερικό, αλλά πηγαίνετε και στο εσωτερικό.

Επιχειρήσεις για το πλύσιμο του οχήματός σας

1. Αφήστε το όχημα στη σκιά. ...

2. Ξεπλύνετε το όχημα για να απομακρύνετε το ελεύθερο χώμα. ...

3. Χρησιμοποιήστε δύο δοχεία, το ένα για τη διάταξη καθαρισμού και το άλλο για καθαρό νερό. ...

4. Ξεκινήστε από την κορυφή και προχωρήστε προς τα κάτω. ...

5. Ξεπλύνετε και στεγνώστε το όχημα. ...

6. Νιώστε την επιφάνεια, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια μπάρα ρύπανσης, εάν είναι απαραίτητο. ...

7. Αποτριχώσω το όχημά σας.

Οργάνωση και καθαρισμός εσωτερικών χώρων:

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου πρέπει να είναι καθαρό, όπως και το εξωτερικό. Θα πρέπει να τακτοποιήσετε όλα τα αξεσουάρ στο αυτοκίνητο ώστε να φαίνονται πιο όμορφα και να είναι καλύτερα διαχειρίσιμα. Η οργάνωση των αντικειμένων θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα! Η καλή οργάνωση περιλαμβάνει:

1. Έλεγχος τορπίλης

2. Διατήρηση της γυάλινης θήκης καθαρής

3. Ασφαλίστε τα καθίσματα και βάλτε τα πάντα σε τάξη

4. Χρησιμοποιήστε μια θήκη απορριμμάτων.

5. Χρησιμοποιήστε αποσμητικό χώρου

Αξεσουάρ εξωτερικού καθαρισμού αυτοκινήτων:

Ακολουθούν τα αξεσουάρ που μπορεί να είναι χρήσιμα για τον καθαρισμό του εξωτερικού μέρους του μηχανήματος:

Πλυντήριο πάγου:

Οι καλύτερες ξύστρες πάγου είναι πλαστικές ξύστρες πάγου με λεπτή, λεία βούρτσα. Εάν δεν είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε βούρτσα, μπορεί να καταστρέψετε την επιφάνεια και το χρώμα του οχήματός σας. Το πλαστικό πλυντήριο δεν θα επηρεάσει το όχημά σας όπως ένα αυτοσχέδιο πλυντήριο.

Πετσέτα μικροϊνών:

Οι πετσέτες μικροϊνών είναι ίσως το βασικό εργαλείο που χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες της φροντίδας αυτοκινήτων. Για να καθαρίσετε το όχημά σας στο σπίτι, αυτό είναι το είδος της εργασίας που μπορείτε να κάνετε χωρίς. Είναι ιδανικό για εσωτερικές λεπτομέρειες, καθαρισμό τζαμιών ή ακόμη και για συνολικό καθαρισμό.

Σουέτ:

Στεγνώστε το όχημά σας αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας σαμπουάν. Αν και το στεγνό μπορεί να φαίνεται σκληρό, το βρεξιμο του θα αποκαταστήσει την ευαίσθητη ποιότητά του.

Χαρτοπετσέτες:

Το πανί πλυσίματος αυτοκινήτου είναι το πιο συμβατικό εργαλείο καθαρισμού και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το όχημά σας, όπως και για οποιαδήποτε κίνηση καθαρισμού στο σπίτι. Οι πετσέτες είναι εξαιρετικές για να συγκρατούν νερό και απορρυπαντικό, οπότε δεν χρειάζεται να τις πετάξετε, αλλά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν αρκετές φορές. Μπορώ να ξύσω.

Βούρτσες καθαρισμού:

Κατά το σχολαστικό πλύσιμο του οχήματος, καλό είναι να το πλένετε με το χέρι με γάντι και όχι με βούρτσα.

Πλυντήριο πίεσης:

Χρησιμοποιήστε το πλυντήριο πίεσης για να πλύνετε το όχημα εφαρμόζοντας απορρυπαντικό (συνήθως στην άκρη του στομίου). Αφήστε το μείγμα στο όχημα για 3-5 λεπτά. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα οχήματος για να αφαιρέσετε τη βρωμιά ή τη βρωμιά.

Απωθητικό κατοικίδιων ζώων:

Παρέχει εξαιρετικά ισχυρό υπέρηχο κατά των τρωκτικών και διαφόρων ζώων, καταφέρνοντας να τα κρατήσει σε απόσταση.

Γυαλί και καθρέφτες

Οι γυάλινες επιφάνειες του οχήματος δεν είναι δύσκολο να καθαριστούν, με ένα ύφασμα και μερικά βασικά γυαλιά πιο καθαρά. Καλό θα ήταν να μην κάνετε ντους κατευθείαν στα τζάμια, αλλά στο ύφασμα, για να αποφύγετε τυχόν σταγόνες και την επαφή του καθαριστικού με τα περιβαλλόμενα πλαστικά. Σε περίπτωση που το παρμπρίζ φαίνεται λαδωμένο στο εσωτερικό του και κάνει μια περίεργη εμφάνιση στο φως, μην επιχειρήσετε να το τρίψετε -όπως λένε κάποιοι- με χαρτί.

Καθίσματα και ταπετσαρίες

Για τα καθίσματα και τις εσωτερικές ταπετσαρίες θα βρείτε μεγάλο αριθμό διαθέσιμων καθαριστικών. Προτιμήστε ένα λεπτό, απαλό καθαριστικό που ξεπλένεται αποτελεσματικά και δεν αφήνει συσσωρεύσεις.

πηγή πληροφοριών:

https://www.autodoc.gr/info/tamplo-aytokinhtoy-synthrhsh-antikatastash-episkeyh

https://www.handwash.gr/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CF%85%CF%84/

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA