25χρονος καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές για να μην μιλήσει - Νέες αποκαλύψεις για τον «Άλλο Άνθρωπο» Κώστα Πολυχρονόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

25χρονος καταγγέλλει ότι δέχτηκε απειλές για να μην μιλήσει - Νέες αποκαλύψεις για τον «Άλλο Άνθρωπο» Κώστα Πολυχρονόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», προχώρησε σε ακόμα μία αποκάλυψη, για την υπόθεση Πολυχρονόπουλουτην Παρασκευή (02-02-2024), στην εκπομπή «Live News» για έναν άνθρωπο που έχει κάνει καταγγελία καθώς δέχτηκε απειλές... 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του δημιουργού της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και εγκληματική οργάνωση.

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος η εταιρία ήταν «φάντασμα» και δημιουργήθηκε το 2016 όπου αρχικά ονομαζόταν «Ανθρώπινες εκφράσεις».

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, φαίνεται πως υπήρχε φιλική σχέση μεταξύ του αποθανόντα επιχειρηματία και την φίλη του Κώστα Πολυχρονόπουλου, η οποία πήγαινε συχνά μαζί του στα καταστήματα τυχερών παιχνιδιών.

Όπως είπε όμως, από την πλευρά του Κώστα Πολυχρονόπουλου λένε πως αυτή η εταιρία είχε δημιουργηθεί για να λαμβάνουν τα δελτία αποστολής από τα σούπερ μάρκετ για τις δωρεές.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε ακόμα μία αποκάλυψη για έναν άνθρωπο που έχει κάνει καταγγελία στην κοινωνική κουζίνα καθώς δέχτηκε απειλές.

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, πρόκειται για έναν 25χρονο, ο οποίος έχει κάνει καταγγελίες στα μέσα ενημέρωσης πως ο «Άλλος Άνθρωπος» και οι συνεργάτες του καταχράστηκαν δωρεές, ενώ πολλές φορές πήγαιναν με αυτές σε νυχτερινά κέντρα.

Την Παρασκευή (02-02-2024) μετέβη σε αστυνομικό τμήμα και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων καθώς δέχτηκε επανειλημμένες απειλές από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα για εκείνον και την οικογένειά του.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA