«Ο Άλλος Άνθρωπος»: «Μας ρεζίλεψε και μας ξεφτίλισε, αυτός διαχειριζόταν όλα τα λεφτά...» - Δείτε τι λέει για τον Πολυχρονόπουλο ο γαμπρός του που κατηγορείται ως συνεργός για ξέπλυμα και εγκλήματική οργάνωση (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: «Μας ρεζίλεψε και μας ξεφτίλισε, αυτός διαχειριζόταν όλα τα λεφτά...» - Δείτε τι λέει για τον Πολυχρονόπουλο ο γαμπρός του που κατηγορείται ως συνεργός για ξέπλυμα και εγκλήματική οργάνωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι συνεχείς αποκαλύψεις τον έχουν κάνει, όπως είπε στο «Live News» την Παρασκευή (02-02-2024), να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και να ντρέπεται να κυκλοφορήσει...

Είναι ο γαμπρός του Κων/νου Πολυχρονόπουλου, που είδε και το δικό του όνομα να συσχετίζεται με την πολύκροτη υπόθεση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και την εγκληματική οργάνωση.

Αιτία πως ορισμένα χρήματα από τις δωρεές πολιτών, έμπαιναν σε τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχο εκείνον.

Η κάμερα του «Live News» τον συνάντησε για να απαντήσει στα όσα του καταλογίζουν.

«Ντρέπομαι. Ντρέπομαι να συναντήσω ακόμα και τους φίλους μου...», τονίζει ο Παύλος Τζίτζης.

Επαναλαμβάνει ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον τζόγο και ότι τον επίμαχο τραπεζικό λογαριασμό διαχειριζόταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Αναφέρει μάλιστα ένα χαρακτηριστικό περιστατικό που του έχει μείνει αποτυπωμένο.

«Είδα κάποια χρήματα στον λογαριασμό μου, τα οποία ήταν περισσότερα από τον μισθό μου. Τρόμαξα. Λέω τόσα παίρνω, πώς βρέθηκαν παραπάνω. Ρώτησα τους συναδέλφους μου και δεν είχαμε πάρει τίποτα από τη δουλειά. Κάποια στιγμή με παίρνει ο κουνιάδος μου και μού λέει “ήταν χρήματα, τα πήρες”. Του απάντησα ναι και ζήτησε να του τα στείλω γιατί τα είχε ανάγκη. Ήταν χρήματα δωρεών».

Όπως λέει, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος του τηλεφώνησε αμέσως μετά την ανάληψη των 700 ευρώ, για να του ζητήσει να του επιστρέψει τα χρήματα.

«Μου είπε ότι τα θέλει για να πάει στην Κρήτη να μαγειρέψει και του τα έστειλα αμέσως».

Ο γαμπρός του Κων/νου Πολυχρονόπουλου, είναι πεπεισμένος πως μπλέχτηκε στην όλη υπόθεση επειδή έβαλε την υπογραφή του, σε ένα χαρτί που δεν έπρεπε.

Τότε, όπως λέει, δεν πίστευε πως επρόκειτο για παγίδα του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας.

«Δεν ήξερα ότι υπόγραφα για αυτό το πράγμα. Άκουγα που συζητούσαν για μια επιχείρηση και ξαφνικά μου έφερε ένα χαρτί για να υπογράψω». 

«Μας ρεζίλεψε…»

«Ρεζίλεψε την οικογένειά του. Κατέστρεψε εμένα, τη γυναίκα μου. Μας ξεφτίλισε. Ήθελε να κάνει όλα αυτά αλλά τη μανούλα του, την αδερφή του δεν τις σκέφτηκε; Μπροστά βοηθούσε και πίσω έπαιζε; Να έχει δύο πρόσωπα;».

Ερωτώμενος, πώς γίνεται να μην γνώριζε ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πήγαινε τόσο συχνά σε πρακτορεία, ο Παύλος Τζίτζης απαντά ότι:

«Δεν ζω στην Αθήνα, αλλά στην Αίγινα. Εδώ βρίσκομαι μόνο τα σαββατοκύριακα. Κατά καιρούς έχω μαγειρέψει και έχω βοηθήσει στην κοινωνική κουζίνα. Δεν γνώριζα τίποτα για την εξάρτηση που έχει από τον τζόγο. Έβλεπα να τον αγκαλιάζει ο κόσμος και δεν πήγε το μυαλό μου ποτέ παραπέρα...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA