Αστυνομικός που είχε εμπλακεί σε απάτες αποχώρησε πρόσφατα οικειοθελώς από την ΕΛ.ΑΣ με ...3,5 εκατ. ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό - Το αποκάλυψε ο ίδιος κάνοντας και πλακίτσα... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αστυνομικός που είχε εμπλακεί σε απάτες αποχώρησε πρόσφατα οικειοθελώς από την ΕΛ.ΑΣ με ...3,5 εκατ. ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό - Το αποκάλυψε ο ίδιος κάνοντας και πλακίτσα... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση ενός απόστρατου αστυνομικού, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Ελληνική Αστυνομία...

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα σόκαρε όλους όσοι την είδαν.

Στην ανάρτηση αυτή, ο απόστρατος αστυνομικός έχει ανεβάσει μια εικόνα από το app της τράπεζας, με την εικόνα του τραπεζικού του λογαριασμού.

Αυτό που… ζάλισε όποιον είδε την ανάρτηση δεν ήταν άλλο από το υπόλοιπο του λογαριασμού, το οποίο ξεπερνά τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται το υπόλοιπο είναι 3.587.708 ευρώ.

Την ανάρτηση της εικόνας του λογαριασμού συνοδεύει ένα σχόλιο από τον πρώην αστυνομικό, ο οποίος γράφει: 

«Πάλι με τα ψιλά έμεινα...»

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός συμμετείχε σε περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας και αποχώρησε πρόωρα από την Ελληνική Αστυνομία με δική του πρωτοβουλία.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για απάτες.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο λογαριασμός που ανέβασε πρόκειται για έναν πραγματικό λογαριασμό ή για αποτέλεσμα μοντάζ.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA