Ελεύθερος αφέθηκε ο 27χρονος Αλβανός που κατηγορείται ότι κακοποιούσε βάναυσα 19χρονη και τις έδινε χάπια - Ξεσπούν η ίδια και οι συγγενείς της: «Αυτή είναι η αυστηροποίηση που μας έλεγε η κυβέρνηση...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ελεύθερος αφέθηκε ο 27χρονος Αλβανός που κατηγορείται ότι κακοποιούσε βάναυσα 19χρονη και τις έδινε χάπια - Ξεσπούν η ίδια και οι συγγενείς της: «Αυτή είναι η αυστηροποίηση που μας έλεγε η κυβέρνηση...» (ΦΩΤΟ)

Ελεύθερος αφέθηκε από Εισαγγελέα και Ανακριτή τελικά την Δευτέρα (26-02-2024) ο 27χρονος Αλβανός στη Ζάκυνθο που κατηγορείται με σοβαρές κακουργηματικές κατηγορίες ότι κακοποιούσε βάναυσα και εξανάγκασε την 19χρονη σύντροφό του να πάρει χάπια και να αποβάλει το μόλις δύο μηνών έμβρυο που κυοφορούσε...

«Με φοβίζει πάρα πολύ που αφέθηκε ελεύθερος, μπορεί να κάνει κακό σε εμένα ή στην γιαγιά μου...», δήλωσε η 19χρόνη κοπέλα στο MEGA, ενώ οργισμένοι συγγενείς της ανέφεραν: «Αυτή είναι η αυστηροποίηση που μας έλεγε η κυβέρνηση με τους νέους ποινικούς κώδικες...».

«Με φοβίζει πάρα πολύ που αφέθηκε ελεύθερος, μπορεί να κάνει κακό σε εμένα ή στην γιαγιά μου. Μας το είχε πει ότι αν πάει φυλακή θα μας κάνει κακό. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτός ο άνθρωπος δεν νιώθει τύψεις μέσα του που σκότωσε το παιδί μου;», επεσήμανε η 19χρονη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA