«Φως στο Τούνελ» - Δολοφονία επιχειρηματία στη Ριτσώνα: Κατέστρεψαν και τα πειστήρια μέσα στα Δικαστήρια Χαλκίδας, ούτε αποτυπώματα δεν πήρε η αστυνομία! Όργιο συγκάλυψης και σε αυτή την υπόθεση που «ξεθάφτηκε» από τον Άρειο Πάγο και την αναλαμβάνει η Ασφάλεια Αττικής - Το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr και τα νέα σοκαριστικά ντοκουμέντα της εκπομπής για τις δικαστικές, εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές της Χαλκίδας - Νικολούλη: «Τα όσα αποκαλύπτονται απαιτούν και την παρέμβαση κάποιου Υπουργού...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Φως στο Τούνελ» - Δολοφονία επιχειρηματία στη Ριτσώνα: Κατέστρεψαν και τα πειστήρια μέσα στα Δικαστήρια Χαλκίδας, ούτε αποτυπώματα δεν πήρε η αστυνομία! Όργιο συγκάλυψης και σε αυτή την υπόθεση που «ξεθάφτηκε» από τον Άρειο Πάγο και την αναλαμβάνει η Ασφάλεια Αττικής - Το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr και τα νέα σοκαριστικά ντοκουμέντα της εκπομπής για τις δικαστικές, εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές της Χαλκίδας - Νικολούλη: «Τα όσα αποκαλύπτονται απαιτούν και την παρέμβαση κάποιου Υπουργού...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, ομολογώ ότι πρώτη φορά στη καριέρα μου βλέπω να συμβαίνουν τέτοια απίστευτα σοκαριστικά, εγκληματικά, κραυγαλέα λάθη των τοπικών αρχών είναι δυνατόν όλα αυτά να είναι τυχαία; εδώ είναι το ένα έγκλημα μετά το άλλο.., τα όσα αποκαλύπτονται απαιτούν και την παρέμβαση κάποιου Υπουργού..., ...όχι απλά πρέπει να τραβήξουν αυτιά αλλά να πάρουν και άδειες από κάποιους...», τόνισε οργισμένη η Αγγελική Νικολούλη για τις τοπικές αρχές της Χαλκίδας - «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...", "Είναι εγκληματίες...", "Είναι ο ορισμός του οργανωμένου εγκλήματος από την αρχή μέχρι το τέλος αυτά που έκαναν...", "Θεωρώ ότι όλοι εμείς εδώ ως επιστημονική ομάδα πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει μόνο αμέλεια και παράλειψη, είναι κάτι άλλο..." », τόνισαν χαρακτηριστικά από τη μεριά τους επιστήμονες, και δικηγόροι, που βρίσκονταν στο πάνελ της εκπομπής για τις τοπικές αρχές της Χαλκίδας - Σοκ και δέος, αλλά και μία ακόμη τρανή επιβεβαίωση για τα όσα έχουν δημοσιευτεί και για άλλες υποθέσεις, προκάλεσαν οι νέες αποκαλύψεις της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, για τα όσα γίνονται στα Δικαστήρια Χαλκίδας και από την Αστυνομία Χαλκίδας, με αφορμή την ανεξιχνίαστη υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Βασίλη Χούπη εδώ και 14 χρόνια μέσα στο αυτοκίνητο του στη περιοχή Ριτσώνα του Δήμου Χαλκιδέων, μία υπόθεση που συγκαλύφθηκε με απόκρυψη, καταστροφή στοιχείων και πειστηρίων, κλοπές στοιχείων και πειστηρίων ακόμα και μέσα στα Δικαστήρια Χαλκίδας (!) που δεν δηλώθηκαν ποτέ, ανύπαρκτες έρευνες κ.α., όπως αποκάλυψε η εκπομπή με ντοκουμέντα, και όπως μεταδόθηκε με παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου η υπόθεση «ξεθάβεται» το 2024 και με εντολή της αναλαμβάνει αποκλειστικά τις έρευνες το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής με εποπτεύουσα την ίδια την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη...

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έκανε η εκπομπή του MEGA «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, στην οποία μεταδόθηκαν, όπως θα δείτε, το βράδυ της Παρασκευής (16-02-2024) και τα αποκλειστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα και το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr και του δημοσιογράφου Μιχάλη Τσοκάνη σχετικά με τα όσα είχαμε αποκαλύψει για την δολοφονία του επιχειρηματία της Ναυτιλίας Βασίλη Χούπη, όπου ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του αθωώθηκε σκανδαλωδώς τον Μάιο του 2021 στα Δικαστήρια Χαλκίδας προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση των συγγενών του θύματος και του δικηγόρου της οικογένειας Γιάννη Απατσίδη. Ο κατηγορούμενος, που ήταν και κουμπάρος του θύματος, καταδικάστηκε μόνο για υπεξαίρεση σε βάρος του μακαρίτη, συνολικού ποσού 1 εκατομμυρίου ευρώ, σε 5 χρόνια φυλάκιση, η οποία ήταν εξαγοράσιμη με 5 ευρώ την ημέρα και με δοσοποίηση (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα). Για την απόφαση αυτή ασκήθηκε και αναίρεση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Τα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα της εξόφθαλμης εγκληματικής συγκάλυψης της τοπικής δικαστικής και αστυνομικής εξουσίας...

Η δολοφονία του επιχειρηματία της ναυτιλίας Βασίλη Χούπη με τρεις σφαίρες μέσα στο πολυτελές τζιπ του, μάρκας μερσεντές έγινε έξω από το εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο στη περιοχή της Ριτσώνας του Δήμου Χαλκιδέων και συγκαλύφθηκε με απόκρυψη, καταστροφή στοιχείων και πειστηρίων, κλοπές στοιχείων και πειστηρίων ακόμα και μέσα στα Δικαστήρια Χαλκίδας (!) που δεν δηλώθηκαν ποτέ, ανύπαρκτες έρευνες κ.α., όπως αποκάλυψε η εκπομπή με ντοκουμέντα, και όπως μεταδόθηκε με παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου η υπόθεση «ξεθάβεται» το 2024 και με εντολή της αναλαμβάνει αποκλειστικά τις έρευνες το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής με εποπτεύουσα την ίδια την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

Σε μία Ευρωπαϊκή Χώρα με Κράτος Δικαίου αυτή τη στιγμή θα είχαν "ξηλωθεί" και θα ήταν κατηγορούμενοι για κακουργήματα όλοι οι Επικεφαλής και δικαστικοί λειτουργοί των Δικαστηρίων Χαλκίδας όπως και όλοι οι Επικεφαλής και αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, και είναι απορίας άξιον τι θα κάνουν σήμερα κιόλας ο Υπουργός Δικαιοσύνης Φλωρίδης, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Χρυσοχοίδης μέχρι και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της αποκάλυψαν καινούργια σοκαριστικά στοιχεία, που δεν τα χωράει ανθρώπινος νους, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα που προκαλούν νέο σοκ και δέος, όπως:

- Tην δόλια εγκληματική και πρωτοφανή συγκάλυψη Δικαστικά και από την Αστυνομία της Χαλκίδας, η οποία δεν ερεύνησε το παραμικρό, ούτε έρευνα για dna, πειστήρια, ούτε τίποτα, ούτε κάτι αποτσίγαρα που βρέθηκαν στο τόπο του εγκλήματος δεν μάζεψαν και δεν απέστειλαν το παραμικρό στοιχείο στο Εργαστήριο Εγκληματικών Ερευνών... 

- Το πιο φοβερό! Το Πρωτοδικείο των Δικαστηρίων Χαλκίδας κατέστρεψε τα στοιχεία και τα πειστήρια που υπήρχαν σε χώρο των Δικαστηρίων Χαλκίδας με την αιτιολογία ότι έγινε και κλοπή, η οποία δεν είχε δηλωθεί ποτέ, και οι συγγενείς το μάθανε την ώρα της εκπομπής. Και η κλοπή δεν δηλώθηκε και δεν ερευνήθηκε ποτέ!! (Για αυτούς που δεν γνωρίζουν το εν λόγω Πρωτοδικείο με τις "πλάτες" του Εφετείου Εύβοιας διοικούν τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Προκοπίου και η Βάια Ακρίβου με υφιστάμενους δικαστικούς λειτουργούς που υπηρετούν στα Δικαστήρια Χαλκίδας σχεδόν εδώ και 10 χρόνια!!, όπως και οι ίδιοι).

- Επίσης κλάπηκαν και από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων Χαλκίδας τα ακριβά αντικείμενα του θύματος, χωρίς να έχουν ερευνηθεί από την διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών και χωρίς να ενημερώσει κανείς την οικογένειά του για την συγκεκριμένη κλοπή κάτι που επίσης έμαθε την ώρα της εκπομπής!!

- Κατά την διάρκεια μάλιστα της εκπομπής πολίτες της Χαλκίδας τηλεφωνούσαν για να καταγγείλουν δικές τους υποθέσεις... 

Όπως αποκαλύφθηκε επίσης στην εκπομπή υπήρξε επείγουσα εντολή της Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη και η υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματίας στη Ριτσώνα "ξεθάβεται" μετά από 14 χρόνια και το δικαστήριο που έγινε τον Μάιο του 2021 με την αθώωση του κατηγορούμενου κουμπάρου του για την δολοφονία στα Δικαστήρια Χαλκίδας , ενώ επίσης με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου την υπόθεση αναλαμβάνει αποκλειστικά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής με εποπτεύουσα την ίδια την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, ενώ έχει ζητηθεί και η επέμβαση και της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων καθώς υπάρχουν κακουργηματικές ποινικές ευθύνες των δημόσιων λειτουργών, πέραν όλων των άλλων, οι οποίοι όλοι μαζί θα ερευνήσουν για την εξιχνίαση και όλα όσα έγιναν για να συγκαλυφθεί η δολοφονία Χούπη...

Είναι εύκολο να σκεφτεί και να φανταστεί κάποιος φίλες και φίλοι τι έχουν πράξει αυτοί οι άνθρωποι (δικαστικοί, αστυνομικοί) σε άλλες και πιο απλές υποθέσεις πολιτών... Όχι μόνο το Εφετείο Εύβοιας αλλά και το Πρωτοδικείο Χαλκίδας έπρεπε να καταργηθεί...  Η Αγγελική Νικολούλη είπε αρχικά στον πρόλογο της για την υπόθεση:

«Αυτή τη νύχτα φίλοι μου ζωντανεύει εδώ στο Τούνελ η άγρια δολοφονία ενός επιχειρηματία που χει παγώσει κυριολεκτικά τον χώρο της ναυτιλίας, μιλάμε για ένα πραγματικό θρίλερ με απίστευτο παρασκήνιο και με κραυγαλέα λάθη των αρχών. Τα όσα αποκαλύπτονται ξαφνιάζουν και προκαλούν οργή... », τονίζοντας στη συνέχεια:

«Τα όσα αποκαλύπτονται για την δολοφονία του 60χρονου επιχειρηματία Βασίλη Χούπη στη Ριτσώνα απαιτούν και την παρέμβαση κάποιου Υπουργού... Έχω και μία πληροφόρηση, πιστεύω ότι αυτή τη νύχτα θα βεβαιωθώ για κάτι. Εάν είναι αλήθεια αυτό που έχω μάθει τότε σίγουρα χρειάζεται παρέμβαση κάποιου Υπουργού... Πρέπει να αφήνεις τα ντοκουμέντα να μιλάνε και είναι πολλά αυτά που μιλάνε... Και αν βεβαιωθεί και αυτό που άκουσα σε λίγο ε τότε όχι θα τρίβουμε τα μάτια μας, τότε θα πρέπει να τραβήξουν όχι απλά αυτιά αλλά να πάρουν και άδειες από κάποιους...

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, ομολογώ ότι πρώτη φορά στη καριέρα μου βλέπω να συμβαίνουν τέτοια απίστευτα σοκαριστικά, εγκληματικά, κραυγαλέα λάθη των τοπικών αρχών είναι δυνατόν όλα αυτά να είναι τυχαία; εδώ είναι το ένα έγκλημα μετά το άλλο... Όταν βλέπουμε τέτοια σκοτάδια, όταν βλέπουμε τέτοιες παραλείψεις, τέτοια κενά και τέτοια λάθη, οφείλουμε όλοι να βοηθάμε τους πολίτες που ταλαιπωρούνται... Μου προκαλεί και εντύπωση πως μία τέτοια υπόθεση την ανέλαβαν αστυνομικοί της Χαλκίδας και όχι οι πιο έμπειροι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών...»

Ο Διδάκτορας - γενετιστής ελληνικών και διεθνών δικαστικών αρχών που ήταν στο πάνελ, Γιώργος Φιτσιάλος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Σε επιστημονικό επίπεδο η υπόθεση αυτή σοκάρει, σοκάρει εμάς τους ειδικούς πραγματογνώμονες πρώτον για τον πλημμελή τρόπο που έγινε η διερεύνηση των τοπικών αρχών της Χαλκίδας στη σκηνή του εγκλήματος, δεύτερον για την μη ορθή συλλογή πειστηρίων, τρίτον για τα αποκαρδιωτικά αποτελέσματα σε επίπεδο ανάλυσης DNA... Σοκάρει επιστημονικά αυτό είναι ο τίτλος... Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά... Και ο τελευταίος τηλεθεατής καταλαβαίνει τι έχει γίνει...»

Είναι εύκολο να σκεφτεί και να φανταστεί κάποιος τι έχουν πράξει αυτοί οι άνθρωποι σε άλλες και πιο απλές υποθέσεις πολιτών... Όχι μόνο το Εφετείο Εύβοιας αλλά και το Πρωτοδικείο Χαλκίδας έπρεπε να καταργηθεί...

Άλλοι επιστήμονες, ο δικηγόρος - εγκληματολόγος Φώτης Σπυρόπουλος, ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ Θανάσης Κατερινόπουλος και ο κλινικός - ψυχολόγος Δημήτρης Πετρούνιας από την μεριά τους ανέφεραν μεταξύ άλλων:

«"Όλοι εμείς εδώ ως επιστημονική ομάδα πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει μόνο αμέλεια και παράλειψη, είναι κάτι άλλο..."

"Είναι ο ορισμός του οργανωμένου εγκλήματος από την αρχή μέχρι το τέλος αυτά που έκαναν..."

"Εκτός από την παρέμβαση της Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πρέπει να υπάρξει και παρέμβαση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων..."

"Τα λάθη είναι τραγικά, είναι τραγικότατα, σε σημείο που κάποιος να του περάσει από μυαλό αν αυτά τα λάθη είναι εντός εισαγωγικών ή είναι λάθη εκτός εισαγωγικών... Είναι αλλεπάλληλες οι συγκαλύψεις..."»

Ο δικηγόρος της οικογένειας Χούπη, Γιάννης Απατσίδης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Οι δύο εντολείς μου, οι κόρες του θύματος δηλαδή, μπορώ να τις χαρακτηρίσω κακοποιημένες αστυνομικά, δικαστικά και ιατροδικαστικά... Θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος γι΄αυτό ότι στο τέλος του Τούνελ θα υπάρξει φως σε αυτό το θρίλερ συγκάλυψης... Όλα αυτά που αποκαλύψατε τα μαθαίνουμε απόψε όπως τις κλοπές των πειστηρίων και των αντικειμένων του θύματος στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων Χαλκίδας, κανένας δεν μας ενημέρωσε... Αυτοί που τα έκαναν όλα αυτά είναι εγκληματίες... Το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας παραγράφεται 15 χρόνια μετά... Κυρία Νικολούλη να σας πω και κάτι χειρότερο.. Τα πειστήρια τα κατέστρεψαν πριν βγει και η αθωωτική απόφαση του κατηγορούμενου για την δολοφονία... Δύο μέρες πριν... Και επειδή μας ακούει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και έχει ευαισθησία και έχει βγάλει και εγκύκλιο ότι απαγορεύεται να καταστραφούν πειστήρια προ της αμετάκλητης απόφασης. Αυτό λέγεται παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας... Και οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές δεν είναι υπεράνω του νόμου σε αυτή τη χώρα....»

Στο πάνελ ήταν και η Αγγελική Χούπη, η οποία και εκείνη έκανε λόγο για μεθοδευμένη συγκάλυψη, όπως και η αδερφή της που μίλησε στην εκπομπή....

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ  ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Δείτε όλη την εκπομπή εδώ: https://www.megatv.com/gtvshows/1410164/fos-sto-tounel-16-02-2024/

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA