Νέα μαφιόζικη εκτέλεση - Μάνδρα: Άγνωστοι «γάζωσαν» με καλάσνικοφ 60χρονο γνωστό επιχειρηματία και τον έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητο του - Στην ίδια περιοχή είχε δολοφονηθεί και η σύζυγος του το 2018 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέα μαφιόζικη εκτέλεση - Μάνδρα: Άγνωστοι «γάζωσαν» με καλάσνικοφ 60χρονο γνωστό επιχειρηματία και τον έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητο του - Στην ίδια περιοχή είχε δολοφονηθεί και η σύζυγος του το 2018 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (07-02-2024), αυτή τη φορά στη Μάνδρα Αττικής, με θύμα τον 60χρονο γνωστό επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη των ομάδας ΑΟ Τρικάλων, Πανελευσινιακού και Μανδραϊκoύ, Χρήστο Γιαλιά, ο οποίος διατηρούσε την εταιρεία κρεάτων «Farm Katerina» αλλά και τις εταιρείες «G&G», «G-EXPRESS» και την «BELLA GRECO» με έδρα την Ιταλία...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 18:45 ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή, 200 μέτρα μακριά από το σπίτι του επιχειρημαρία. Κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, άγνωστοι εκτέλεσαν με καλάσνικοφ (με τουλάχιστον 15 σφαίρες) τον επιχειρηματία και ακολούθως τον έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητο του, το οποίο και πυρπόλησαν.

Το όχημα βρέθηκε στην οδό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα, ενώ στο σημείο επιχείρησαν πυροσβέστες για να σβήσουν τη φωτιά, ενώ μέσα στο όχημα ήταν και η απανθρακωμένη σορός του 60χρονου.

Παράλληλα, μέσα στο όχημα φέρεται να βρέθηκε καμένο και ένα καλάσνικοφ που πιθανότατα χρησιμοποίησαν τα άγνωστα άτομα, τα οποία είχαν διαφύγει ανενόχλητα και προς άγνωστη κατεύθυνση, πιθανότατα με μοτοσικλέτα, μέχρι να σπεύσει στο σημείο η αστυνομία.

Επίσης βρέθηκε και ένα άλλο καμένο όχημα στη περιοχή, το οποίο πιθανότατα συνδέεται με το έγκλημα.

Ο Χρήστος Γιαλιάς και το καμένο αυτοκίνητο του στο σημείο που βρέθηκε: 

ΒΙΝΤΕΟ:

Στην ίδια περιοχή είχε δολοφονηθεί και η σύζυγος του το 2018...

Το 2018 είχαν δολοφονήσει την πρώην σύζυγο του Χρήστου Γιαλιά, την Φρειδερίκη Καρζή. Και τότε, η δολοφονία είχε γίνει στη Μάνδρα.

Σύμφωνα με την -τότε- σχετική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες παρακολουθούσαν τη γυναίκα για καιρό και την επίμαχη ημέρα είχαν διαπιστώσει ότι είχε πάει στο καζίνο με μια φίλη της. Για αυτόν τον λόγο υπέθεσαν ότι θα είχε επάνω της χρήματα.

Την ακολούθησαν και εν τέλει την πυροβόλησαν δύο φορές στο πρόσωπο, αρπάζοντας παράλληλα την τσάντα της. Διαπίστωσαν, ωστόσο, ότι η τσάντα περιείχε μόνο ένα ρολόι.
Ένας 43χρονος που είχε συλληφθεί -τότε- ως ληστής των Βριλησσίων ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος δεν συμμετείχε στη δολοφονία, αλλά βρισκόταν λίγα τετράγωνα πιο κάτω την ώρα του φονικού, αναμένοντας άλλο άτομο...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA