Ποινή «χαδάκι» σε ανώμαλο: Σε 5 μήνες φυλάκιση και με αναστολή καταδικάστηκε 23χρονος για αποπλάνηση 15χρονου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ποινή «χαδάκι» σε ανώμαλο: Σε 5 μήνες φυλάκιση και με αναστολή καταδικάστηκε 23χρονος για αποπλάνηση 15χρονου

Σε 5 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε στη Θεσσαλονίκη ένας 23χρονος την Τρίτη (06-02-2024), ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου για αποπλάνηση και σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου μέσω Instagram, και λόγω της αποχής η δίκη έγινε κανονικά με ειδική άδεια από τον τοπικό δικηγορικό σύλλογο...

Όπως αναφέρθηκε στη δίκη και με επίσημα στοιχεία, ο 23χρονος γνώρισε τον 15χρονο μέσω Instagram και ξεκίνησε να του στέλνει μηνύματα, προσπαθώντας να τον πείσει να βρεθούν στο σπίτι του και κάνοντάς τους ερωτικές προτάσεις. Ο 23χρονος μιλούσε για πέντε ημέρες με τον ανήλικο, ο οποίος, γνώριζε και την ηλικία του, μέχρι που ο 15χρονος το αποκάλυψε στους γονείς του και προχώρησαν σε καταγγελία. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτές τις πέντε ημέρες αντάλλαξαν περίπου 370 μηνύματα.

Η μητέρα του 15χρονου κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο 23χρονος μιλούσε με τον γιο της τις τελευταίες πέντε ημέρες και τον προσέγγισε μέσα από μια ομάδα που αφορά τα αστικά λεωφορεία. Παρόλο που ο 15χρονος είχε πει την ηλικία του στον 23χρονο, εκείνος δεν πτοήθηκε και συνέχισε να τον προσεγγίζει ερωτικά, κάνοντάς του προτάσεις για να βρεθούνε.

«Στις προτάσεις που του έκανε από τα μηνύματα, του έγραφε "θα δεις, θα σου αρέσει, έλα σπίτι μου να κάτσουμε με μποξεράκια στον καναπέ", "να σου χαϊδέψω τα τριχωτά σου πόδια που μου αρέσουν πολύ στον άνδρα". Ο 23χρονος επίσης ζήτησε φωτογραφίες από τριχωτά πόδια και έστειλε μια δική του ξαπλωμένος στο κρεβάτι που φαίνεται το εσώρουχό του...», είπε η μητέρα του 15χρονου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA