Νοσηλευόταν εβδομάδες με αδιαθεσία και ζαλάδες σε δημόσιο νοσοκομείο: Πέθανε ξαφνικά 26χρονη στα χέρια των γιατρών - «Βράζουν» οι συγγενείς της: «Δεν υπάρχει ένας έντιμος εισαγγελέας σε αυτή τη χώρα να παρέμβει που να σας πάρει ο διάoλoς...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νοσηλευόταν εβδομάδες με αδιαθεσία και ζαλάδες σε δημόσιο νοσοκομείο: Πέθανε ξαφνικά 26χρονη στα χέρια των γιατρών - «Βράζουν» οι συγγενείς της: «Δεν υπάρχει ένας έντιμος εισαγγελέας σε αυτή τη χώρα να παρέμβει που να σας πάρει ο διάoλoς...» (ΦΩΤΟ)

Η 26χρονη (φωτο πάνω) «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Τρίτης (30-01-2024), δίχως να είναι ακόμα γνωστή η αιτία που πια δεν είναι στη ζωή, και ενώ νοσηλευόταν εδώ και εβδομάδες στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στη Πάτρα...

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η 26χρονη πριν κάποιες εβδομάδες, ένιωσε μια αδιαθεσία, ζαλάδα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η 26χρονη, παρά το γεγονός ότι νοσηλευόταν και παρακολουθούνταν από γιατρούς στο νοσοκομείο, άφησε ξαφνικά την τελευταία της πνοή το πρωί της Τρίτης (30-01-2024).

Οι συγγενείς και οι γονείς της «βράζουν» και ζητούν την παρέμβαση εισαγγελέα, και απευθύνθηκαν εξοργισμένοι την Εισαγγελία Πατρών, ζητώντας να απαντηθούν τα ερωτήματα γύρω από τα αίτια του θανάτου της, ενώ ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ ζήτησε τη διενέργεια ΕΔΕ.

Οι συγγενείς αποχώρησαν έξαλλοι από την Εισαγγελία και εξέφρασαν την απορία τους πως είναι δυνατόν να μην έχει υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση εως τώρα για τις ιατρικές ευθύνες.

«Δεν υπάρχει ένας έντιμος εισαγγελέας σε αυτή τη χώρα να παρέμβει που να σας πάρει ο διάoλoς...», τόνισαν έξαλλοι.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA