(Τελικός για το εισιτήριο στο Euro 2024) Καμίνι με 55.000 οπαδούς το Γεωργία - Ελλάδα: «Θα την κερδίσουμε την Ελλάδα...» - Πυροτεχνήματα τα ξημερώματα από Γεωργιανούς έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν οι Έλληνες παίκτες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

(Τελικός για το εισιτήριο στο Euro 2024) Καμίνι με 55.000 οπαδούς το Γεωργία - Ελλάδα: «Θα την κερδίσουμε την Ελλάδα...» - Πυροτεχνήματα τα ξημερώματα από Γεωργιανούς έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν οι Έλληνες παίκτες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Γεωργία και Ελλάδα θα μονομαχήσουν στην Τιφλίδα την Τρίτη (26-03-2024, 19:00) στον τελικό των playoffs του Euro 2024, με έπαθλο ένα εισιτήριο στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Γερμανίας...

Οι οπαδοί της Εθνικής Γεωργίας βρέθηκαν τα ξημερώματα έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας και πέταξαν πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν ξύπνιους τους παίκτες της Ελλάδας.

Το γήπεδο θα θυμίζει καμίνι με 55.000 Γεωργιανούς οπαδούς καθώς μέσα σε λίγες ώρες έγινε sold out.

ΒΙΝΤΕΟ:

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου αγώνα, ο προπονητής των γηπεδούχων Γουίλι Σανιόλ ανέφερε πως οι παίκτες του είναι προετοιμασμένοι και έτοιμοι για το ματς και ότι η Γεωργία θα βγει νικήτρια και θα προκριθεί στην τελική φάση.

Κβαρατσχέλια: «Θα νικήσουμε την Ελλάδα, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να μας κερδίσει μπροστά σε τόσο κόσμο...» 

Υπεραισιόδοξος για την έκβαση του ματς με την Εθνική Ελλάδας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο ηγέτης της Γεωργίας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Ο παίκτης της Νάπολι έκανε δηλώσεις και ξεκαθάρισε πως η Γεωργία με τόσους οπαδούς στο πλευρό της η ομάδα του δεν θα έχει κάποιον αντίπαλο που να μπορεί να τη νικήσει στην έδρα της, ενώ τόνισε με σιγουριά ότι η Γεωργία θα κερδίσει την Ελλάδα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA