Κασσελάκης: «Η μόνη λύση σήμερα είναι η άμεση παραίτηση Μητσοτάκη και η προκήρυξη εκλογών - Και οι Ευρωεκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν μόνο με την παρουσία διεθνών παρατηρητών...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κασσελάκης: «Η μόνη λύση σήμερα είναι η άμεση παραίτηση Μητσοτάκη και η προκήρυξη εκλογών - Και οι Ευρωεκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν μόνο με την παρουσία διεθνών παρατηρητών...»

Με σημερινό του άρθρο στην «Εφημερίδα των Συντακτών» την Τρίτη (26-03-2024) ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκος επανέλαβε ότι μόνη λύση σήμερα είναι η άμεση παραίτηση Μητσοτάκη και προκήρυξη εκλογών...

Επισήμανε επίσης ότι και οι Ευρωεκλογές τον Ιούνιο του 2024 στην Ελλάδα θα γίνουν μόνο με την παρουσία διεθνών (ξένων) παρατηρητών.

«Ποια άλλη προηγμένη Δημοκρατία έχει κυβέρνηση που μπαζώνει τόπο εγκλήματος, που μοντάρει αποδεικτικό υλικό, που παρακολουθεί παράνομα πολιτικούς, στρατιωτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, που ιδιοποιείται παράνομα για κομματικούς λόγους απόρρητα προσωπικά στοιχεία εκλογέων και χειραγωγεί τους θεσμούς; κ.α... Η δική μου πρόσκληση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι να διευκολύνει τις εξελίξεις παραιτούμενος...», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA