«Καταπέλτης» η αδέκαστη Ευρωπαία Εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για για την διεφθαρμένη Ελλάδα και τα Τέμπη: «Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια...» - Νέα μήνυση σε Μητσοτάκη, Καραμανλή, Τριαντόπουλο και Χρυσοχοϊδη σε ξένους Εισαγγελείς από συγγενείς των θυμάτων, ζητούν την σύλληψη τους για κακουργήματα από την Europol και να δικαστούν εκτός Ελλάδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Καταπέλτης» η αδέκαστη Ευρωπαία Εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για για την διεφθαρμένη Ελλάδα και τα Τέμπη: «Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια...» - Νέα μήνυση σε Μητσοτάκη, Καραμανλή, Τριαντόπουλο και Χρυσοχοϊδη σε ξένους Εισαγγελείς από συγγενείς των θυμάτων, ζητούν την σύλληψη τους για κακουργήματα από την Europol και να δικαστούν εκτός Ελλάδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Καταπέλτης» είναι η Ευρωπαία εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για τα εμπόδια που συναντάει στο έργο της για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τους υπεύθυνους της τραγωδίας των Τεμπών... 

«Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια. Μας μπλοκάρουν από το να εφαρμόσουμε τη Δικαιοσύνη. Γιατί αν σου απαγορεύουν να κάνεις έρευνα, δεν μπορείς να αποκαλύψεις την αλήθεια», και υπογράμμισε ότι θα αναγκαστούν να πάρουν άλλα μέτρα τονίζοντας:

«Δυστυχώς η Συνταγματική πρόβλεψη πρέπει να αλλάξει. Γι’ αυτό το έχουμε ζητήσει και έχουμε στείλει επιστολή στην Κομισιόν... Εάν το έργο είχε ολοκληρωθεί εγκαίρως, τα Τέμπη δεν θα είχαν συμβεί. Αυτό το τραύμα δεν μπορεί να επουλωθεί χωρίς δικαιοσύνη. Τον Δεκέμβριο καλέσαμε 23 δημόσιους λειτουργούς. Ερευνήσαμε μόνο τα κομμάτια που αφορούν το πως αξιοποιήθηκαν τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Ως Εισαγγελέας τους υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τη δουλειά μας. Πολύ νέοι και αθώοι, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτή την τραγωδία».

Κατέθεσαν νέα μήνυση...

Νέα μηνύση κατέθεσαν παράλληλα σε βάρος του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Κώστα Καραμανλή, του Τριαντόπουλου και κατά του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη σε ξένους Εισαγγελείς για κακουργήματα κατά ζωής, ζητώντας και την σύλληψη τους από την Europol καθώς για τα συγκεκριμένα κακουργήματα δεν απαιτείται καμία άρση ασυλίας.

«Όταν η ίδια η εισαγγελέας λέει πως το κράτος μας μπλοκάρει την έρευνα, είναι ντροπή για το κράτος μας αυτό και είναι ανήθικο για τις οικογένειες που έχουν χάσει τους συγγενείς τους...», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Αγνοείται» ο ταχογράφος

Πάντως, η κατάσταση στο σιδηρόδρομο της χώρας συνεχίζει να βρίσκεται στον κόσμο του παραλόγου.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» «αγνοείται» ο ταχογράφος καταγραφής της ταχύτητας της προαστιακής αμαξοστοιχίας «1313», η οποία δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα του 23 παραβίασε τον «κόκκινο» σηματοδότη, με κίνδυνο να συγκρουστεί με την διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία από τη Θεσσαλονίκη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA