(Super League Playoffs) Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-3: Μέγας «Δικέφαλος» και πτήση τίτλου στη Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

(Super League Playoffs) Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-3: Μέγας «Δικέφαλος» και πτήση τίτλου στη Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στην Λεωφόρο το απόγευμα της Κυριακής (31-03-2024) επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 2-3 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League...

Η ομάδα του Λουτσέσκου πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο με τους «πράσινους» απλά να μειώνουν λίγο πριν το φινάλε. 

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 2΄ με τον Ντεσπόντοφ και στο 29΄ ο Μπερνάρ έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι στο 37΄ έκαναν το 1-2 με τον Μπράντον και το 1-3 στο 89΄ με τον Σβαμπ.

Το μόνο που κατάφερε ο Παναθηναϊκός ήταν να μειώσει σε 2-3 ξανά με τον Μπερνάρ στο 93΄. Στο 88΄ αποβλήθηκε με κόκκινη ο Παλάσιος για τους γηπεδούχους.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (46’ Ρουμπέν), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς (46’ Χουάνκαρ), Τσέριν (79’ Γερεμέγεφ), Κώτσιρας, Μπερνάρ, Μπακασέτας, Σπόραρ (46’ λ.τρ. Παλάσιος), Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Γιόνι Ότο (77’ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα (46’ Νάσμπεργκ), Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (61’ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Μουργκ (61’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (72’ Σαμάτα).

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA