Τέτοια διαφθορά δεν έχει ξαναϋπάρξει σε χώρα: Το Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβε μετά από καταδίωξη δύο διεφθαρμένους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να κάνουν εμπόριο ναρκωτικών με το ίδιο το υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας και εν ώρα υπηρεσίας - Πάνω από 100 κιλά χασίς σε σακιά έκρυβαν μέσα στο αστυνομικό αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Τέτοια διαφθορά δεν έχει ξαναϋπάρξει σε χώρα: Το Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβε μετά από καταδίωξη δύο διεφθαρμένους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να κάνουν εμπόριο ναρκωτικών με το ίδιο το υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας και εν ώρα υπηρεσίας - Πάνω από 100 κιλά χασίς σε σακιά έκρυβαν μέσα στο αστυνομικό αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Εμπόριο ναρκωτικών με το υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας έκαναν δύο αθεόφοβοι διεφθαρμένοι αστυνομικοί, -και να ήταν και οι μόνοι-, οι οποίοι μάλιστα εργάζονταν στη Δίωξη Ναρκωτικών, ενώ προσπάθησαν να αποφύγουν την σύλληψη και μετά από καταδίωξη τελικά συνελήφθησαν από στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων τα ξημερώματα της Παρασκευής (15-03-2024)...

Παράλληλα τα στελέχη του Εσωτερικών Υποθέσεων ερευνούν την εμπλοκή των ίδιων αλλά και άλλων αστυνομικών και σε άλλες υποθέσεις με εμπόριο ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, οι δύο αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών που υπερβαίνει τα 100 κιλά και μάλιστα με υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας δράστης αστυνομικός που συνελήφθη μαζί με τον δεύτερο δράστη συνάδελφό του, είχαν κανονικά υπηρεσία για περιπολίες.

Ο ένας αστυνομικός άφησε τον άλλον, που είχαν μαζί βάρδια, για κάτσει σε ένα μπαρ και να πιει ποτό – όπως προέκυψε από την ερευνά.

Στην συνέχεια επιβίβασε στο περιπολικό, έναν Αλβανό και μαζί 19 σακιά που περιείχαν περισσότερα από 100 κιλά χασίς.

Και όλα αυτά σε βάρδια αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας...

Μετά από επιχείρηση, τα στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που τους παρακολουθούσαν για χρόνια, μπήκαν ξαφνικά μπροστά στο όχημα της Ασφάλειας και έκαναν σήμα στον αστυνομικό να σταματήσει, εκείνος ωστόσο δεν σταμάτησε και πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.

Στην συνέχεια ο αστυνομικός του υπηρεσιακού οχήματος της Ασφάλειας έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, και ακολούθως συνελήφθη, μαζί με τον Αλβανό από τα στελέχη του Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο δεύτερος επίορκος αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών τα έπινε σε ένα μπαρ αν και είχε βάρδια, όταν είδε ξαφνικά μπροστά του τα στελέχη του Εσωτερικών Υποθέσεων, τα οποία τον πήραν σηκωτό και τον συνέλαβαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΑΚΙΑ (ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA