Η καταγγελία πρώην πράκτορα της ΕΥΠ που κάνει τον γύρο των social media: «Η σύζυγος του Μητσοτάκη έχει αδήλωτο δάνειο με λήξη το 2031 σύμφωνα με τις Γαλλικές Αρχές, προτείνω στους Εισαγγελείς στην Ελλάδα να πάρουν ένα σκοινί και να κρεμαστούν μόνοι τους όπως και αυτοί που έκαναν έλεγχο στα Πόθεν Έσχες του 2020 & 2021 και δεν βρήκαν τίποτα, τους προκαλώ όλους να απαντήσουν όπως και τον Φλωρίδη που έχει και αδερφό Εισαγγελέα...» (ΦΩΤΟ, ΕΓΓΡΑΦΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η καταγγελία πρώην πράκτορα της ΕΥΠ που κάνει τον γύρο των social media: «Η σύζυγος του Μητσοτάκη έχει αδήλωτο δάνειο με λήξη το 2031 σύμφωνα με τις Γαλλικές Αρχές, προτείνω στους Εισαγγελείς στην Ελλάδα να πάρουν ένα σκοινί και να κρεμαστούν μόνοι τους όπως και αυτοί που έκαναν έλεγχο στα Πόθεν Έσχες του 2020 & 2021 και δεν βρήκαν τίποτα, τους προκαλώ όλους να απαντήσουν όπως και τον Φλωρίδη που έχει και αδερφό Εισαγγελέα...» (ΦΩΤΟ, ΕΓΓΡΑΦΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση - καταγγελία που έχει δημοσιεύσει στο Twitter από το Σάββατο (16-03-2024) και κάνει το γύρο των social media με χιλιάδες views και κοινοποιήσεις, ο αυθεντικός χρήστης «E.A.Hatzisavvas», ο οποίος με ένα κλικ στο διαδίκτυο θα ενημερωθεί κάποιος ότι πρόκειται για πρώην πράκτορα της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών) και ονομάζεται Μανώλης Χατζησάββας...

Ολόκληρη - αυτούσια η ανάρτηση του με το επισυναπτόμενο έγγραφο που δημοσιεύει:

«Ψεύδονται οι Γαλλικές Αρχές, δεν εχει ΑΔΗΛΩΤΟ ΔΑΝΕΙΟ με λήξη το 2031 (15/07/2031) η "Μαρέβα" Γκραμπόφσκι σύζυγος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Με την ευκαιρία, έχω να προτείνω στους Εισαγγελείς στην Ελλάδα να πάρουν ένα σκοινί και να κρεμαστούν μόνοι τους. Το ίδιο προτείνω και σε αυτούς που έκαναν έλεγχο τις κοινές ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τουλάχιστον των χρήσεων 2020 και 2021 και δεν βρήκαν τίποτα.

ΜΗΝΥΜΑ: Πρωθυπουργέ της Ελλάδος Κυριακό Μητσοτάκη είσαι ΨΕΥΤΗΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και ποινικά υπόλογος με βάση άρθρο 8 του νόμου 3213/2003 Το ότι δεν είσαι φυλακή δεν σημαίνει ότι δεν είσαι εγκληματίας, απλά οι Εισαγγελικές Αρχές και η διοίκηση της ΑΑΔΕ κλπ., Ελεγκτικές αρχές της Ελλάδος είναι Διεφθαρμένες.

Σας προκαλώ όλους, την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον Υπουργό Δικαιοσύνης Φλωρίδη, να πάρει και τον αδελφό του μαζί τον Εισαγγελέα (ξέρει αυτός…) και να μου απαντήσουν εφόσον μπορούν βέβαια.

Διαφορετικά τους αποκαλώ δημόσια διεφθαρμένους εγκληματίες.

Οι Λαλίστατοι μεν σαλιάρηδες δε αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων στην Βουλή των Ελλήνων, να τους θυμίσω ότι η Επίκαιρη Ερώτηση (άρθρα 129-132Α του ΚτΒ) απευθύνεται στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μόνο όταν δεν είσαι "πιασμένος" και ελεγχόμενος αν όχι "δεκανίκι" του συστήματος και "βαλτός" μου είπανε…!!! καταγεγραμμένο όπως πάντα και αυτό φυσικά..!!!

Τέλος, ένας τεχνικό να φτιάξει το δίκτυο στην Βουλή διότι η Γραμματέας της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν ΕΣΧΕΣ κ. Σφέτσιου Φωτεινή <f.sfetsiou@parliament.gr> μου λέει στο ΤΗΛΕΦΩΝΟ ότι δεν μπορεί να μου στείλει τον αριθμό πρωτοκόλλου της Υποθέσεως των ΨΕΥΔΩΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ διότι δεν εχει Δίκτυο εδώ και βδομάδες.

Οι Έλληνες του 20ουαιώνα δεν έχουν καταντήσει ανθρωπάκια που μπορεί να τους κοροϊδέψει ο κάθε αδιευκρίνιστος Γεωργιάδης, η πολωνέζα "Μαρέβα" και μαζί ο κάθε σαλιάρης αντιπολιτευόμενος πολιτικός αρχηγός, απλά δεν έχουν καμία σχέση με του ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η λέξη "πετσωμένα" για τα ΜΜΕ κακώς εχει ειπωθεί, είναι προσβλητικό να αποκαλείς έναν δημοσιογράφο, έναν εκδότη και τα ΜΜΕ "πετσωμένα" επειδή δεν σου λένε την αλήθεια και σου την κρύβουν. Το κάνουν αυτό διότι πιστεύουν ότι τα πρόβατα δεν μπορούνε α διαχειριστούν αλήθειες, βλάπτει και την Δημοκρατία.

Τα παραπάνω σας τα γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας, όποιος θίγεται να πάει να γ@μηθεί».

(https://twitter.com/AHatzisavvas/status/1768943069527773536) 

Αληθεύουν κύριε Πρωθυπουργέ αυτά που διαβάζουμε; θα απαντήσετε; 

Η ανάρτηση του και ενσωματωμένη από το Twitter:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA