Ζελένσκι για πολύνεκρη επίθεση στη Ρωσία: «Ο Πούτιν και τα άλλα καθάρματα θέλουν να ρίξουν την ευθύνη στην Ουκρανία...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ζελένσκι για πολύνεκρη επίθεση στη Ρωσία: «Ο Πούτιν και τα άλλα καθάρματα θέλουν να ρίξουν την ευθύνη στην Ουκρανία...» (ΦΩΤΟ)

Ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι με ανακοίνωσή του κατηγόρησε τον Πούτιν ότι αναζητεί τρόπους για να «ρίξει την ευθύνη» στην Ουκρανία...

Η ανακοίνωση του Ζελένσκι:

«Αυτό που συνέβη στη Μόσχα είναι προφανές: ο Πούτιν και τα άλλα καθάρματα προσπαθούν απλά να ρίξουν την ευθύνη σε κάποιον άλλον. Ήταν απολύτως προβλέψιμο το γεγονός ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν έμεινε σιωπηλός για 24 ώρες προτού συνδέσει τους πυροβολισμούς αυτούς με την Ουκρανία και ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες τρομοκράτες που έστειλε ο Πούτιν να πολεμήσουν και να σκοτωθούν στον πόλεμο στην Ουκρανία θα ήταν σίγουρα αρκετοί για να σταματήσουν τους τρομοκράτες στο εσωτερικό της χώρας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρωσία - Διάγγελμα Πούτιν: «Για την βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση με 143 νεκρούς υπόσχομαι ότι θα τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται, οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν προς την Ουκρανία...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ και δέος από το μακελειό στη Ρωσία με εκαντοντάδες νεκρούς και τραυματίες - Πάνω από 100 πτώματα εως τώρα: Άγνωστοι ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε συναυλία... (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, LIVE, ,ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA