(Super League Playoffs) ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-2, Άρης - Παναθηναϊκός 0-2 και Λαμία - Ολυμπιακός 1-5: «Φωτιά» στην κούρσα για τον τίτλο, οι στιγμές έντασης και σύρραξης... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

(Super League Playoffs) ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-2, Άρης - Παναθηναϊκός 0-2 και Λαμία - Ολυμπιακός 1-5: «Φωτιά» στην κούρσα για τον τίτλο, οι στιγμές έντασης και σύρραξης... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Φωτιά» στην κούρσα για τον τίτλο έβαλαν τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (07-04-2024)...
Συγκεκριμένα:
Στο μεγάλο ντέρμπι στην Opap Arena ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ενώ οι γηπεδούχοι κέρδιζαν 2-0 (ΓΚΑΤΣΙΝΟΒΙΤΣ 30΄, ΑΜΡΑΜΠΑΤ 49΄), ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να ισοφαρίσει στην επανάληψη (ΜΠΑΜΠΑ 62΄ , ΟΖΝΤΟΕΦ 89΄), και έφυγε με τον «χρυσό» βαθμό της βαθμολογίας. Στο τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δύο προπονητές των ομάδων Λουτσέσκου και Αλμέιδα.
Στο δεύτερο παιχνίδι ο Άρης υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κατάφερε να πάρει το τρίποντο (0-2) χάρη στα τέρματα των ΣΠΟΡΑΡ 62΄ και ΜΠΡΑΜΠΕΤΣ 92΄. Μεγάλη ένταση επικράτησε στο τέλος του ημιχρόνου ανάμεσα στον τερματοφύλακα του Άρη, Κουέστα και τον Φώτη Ιωαννίδη των «πρασίνων», και επικράτησε σύρραξη.
Στο τρίτο ματς ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι στη Φθιώτιδα σκορπίζοντας την Λαμία με το εμφατικό 1-5.
Πλέον μετά από αυτά τα αποτελέσματα και οι τρεις (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός) έχουν μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου, όπως θα δείτε και στην ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
ΠΑΟΚ 67
ΑΕΚ 66
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 65
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 63
ΑΡΗΣ 48
ΛΑΜΙΑ 34

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA