Ούτε στην Ουγκάντα! «Βήμα της Κυριακής»: Υπηρετούν κανονικά στην Αστυνομία 107 τουλάχιστον κακοποιοί αστυνομικοί που έχουν καταδικαστεί για βιασμούς, GREEK MAFIA, εμπόριο ναρκωτικών, εγκληματικές οργανώσεις, κ.α. (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ούτε στην Ουγκάντα! «Βήμα της Κυριακής»: Υπηρετούν κανονικά στην Αστυνομία 107 τουλάχιστον κακοποιοί αστυνομικοί που έχουν καταδικαστεί για βιασμούς, GREEK MAFIA, εμπόριο ναρκωτικών, εγκληματικές οργανώσεις, κ.α. (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο στην Ελλάδα θα συνέβαινε και αυτό, σε μία χώρα που είναι η πιο σάπια και διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης, ίσως και του πλανήτη, σε όλους τους θεσμούς...

Η δολοφονία της Κυριακής Γρίβας στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων με θεατές τους αστυνομικούς, οι οποίοι την έστειλαν οι ίδιοι στον θάνατο, ανέδειξε με τον πιο εμφατικό αλλά και τραγικό τρόπο τις παθογένειες και την απέραντη διαφθορά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το «ΒΗΜΑ της Κυριακής» (07-04-2024) αποκαλύπτει στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τα οποία 107 τουλάχιστον αστυνομικοί που έχουν διαπράξει σοβαρά ποινικά αδικήματα και έχουν καταδίκες όπως για βιασμούς, GREEK MAFIA, εμπόριο ναρκωτικών, εγκληματικές οργανώσεις, κ.α., αλλά παραμένουν μέχρι σήμερα κανονικότατα στα Αστυνομικά Τμήματα και Αστυνομικές Υπηρεσίες όλης της χώρας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αστυνομικός που ήταν σκοπιά στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, ενώ έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για εγκληματική οργάνωση, το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης από τον πρώην σύντροφο της στο εν λόγω Αστυνομικό Τμήμα. Πρόκειται για 48χρονο αρχιφύλακα, ο οποίος είχε συλληφθεί το 2014 για εμπλοκή σε εγκληματική οργάνωση. Φυλακίστηκε το 2021 στη Λάρισα, αποφυλακίστηκε με βούλευμα το 2023 και πριν λίγους μήνες καταδικάστηκε αμετάκλητα από τον Άρειο Πάγο.

Και φυσικά υπάρχουν και οι αστυνομικοί που ναι με δεν έχουν καταδίκες χρησιμοποιώντας ψευδομάρτυρες απολαμβάνοντας και την ειδική μεταχείριση από την "ελληνική δικαιοσύνη", που σίγουρα πολλοί από αυτούς ενδέχεται να είναι και χειρότεροι από τους καταδικασμένους...

Μπαλάσκας: «Ανάμεσα στους 107 είναι σκληροί κακοποιοί...»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, σχολίασε χαρακτηριστικά για την αποκάλυψη της εφημερίδας:

«Είναι πάρα πολύ βραδυκίνητη η πειθαρχική διαδικασία στην ελληνική αστυνομία. Εγώ το έχω πει εδώ και τρία χρόνια ότι το πειθαρχικό δίκαιο θα έπρεπε να είχε αναμορφωθεί.

Σε τέτοιες ειδικές περιπτώσεις που έχουμε να κάνουμε με τετελεσμένες ποινικές καταστάσεις και κακοποιούς αστυνομικούς, αμέσως να τους δίνουμε μια κλωτσιά και να τους διώχνουμε από το Σώμα.

Όλοι σοκαριστήκαμε να φεύγει από την σκοπιά του ένστολος και ένοπλος και να πηγαίνει να δηλώσει ”παρών” σε διπλανό αστυνομικό τμήμα. Απίστευτα πράγματα.

Ανάμεσα στους 107 είναι έμποροι ναρκωτικών, δεν ήταν απλές περιπτώσεις. Εδώ μιλάμε για σοβαρούς κακοποιούς μέσα σε ιδιαίτερες συμμορίες με ”νονούς” της νύχτας και Greek Mafia. Σοβαρά πράγματα...»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA