Για την δολοφονία της 28χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα: Άτακτη αποχώρηση από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ Καλλιακμάνη που κολάκευε την αστυνομία - Έφυγε έξαλλος από την εκπομπή όταν του είπε δημοσιογράφος: «Αυτά που λες τα ακούω βερεσέ, θα σας πνίξει η οργή των πολιτών...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Για την δολοφονία της 28χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα: Άτακτη αποχώρηση από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ Καλλιακμάνη που κολάκευε την αστυνομία - Έφυγε έξαλλος από την εκπομπή όταν του είπε δημοσιογράφος: «Αυτά που λες τα ακούω βερεσέ, θα σας πνίξει η οργή των πολιτών...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση σημειώθηκε το Σάββατο (06-04-2024) στο πλατό της εκπομπής του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι» με παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή συζήτηση για την δολοφονία της 28χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων με θύμα την 28χρονη Κυριακή Γρίβα, η οποία είχε πάει εκεί να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία και έφυγε με φέρετρο...

Ο διαπληκτισμός σημειώθηκε μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου και του Προέδρου Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, ο οποίος κατεβαίνει και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ έγινε ξαφνικά έξαλλος κατά την διάρκεια της συζήτησης και αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής.

Ο διάλογος μεταξύ τους εκτυλίχθηκε ως εξής:

-Καλλιακμάνης: Μην ξεχνάτε οι αστυνομικοί στις φωτιές κουβαλήσανε παππούδες, γιαγιάδες, σκυλάκια. 

-Συρίγος: Αυτά που λες τα ακούω πια βερεσέ. Αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας, της Τοπαλούδη, της Καρολάιν. Δεν έχουν σημασία για αυτούς τους ανθρώπους, κλαίτε όλοι επάνω από το χυμένο γάλα. Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών, η οργή της μάνας και του πατέρα που χάνουν το παιδί τους.

-Καλλιακμάνης: Να μην τα πω τότε.

-Συρίγος: Αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας, για τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, τον πατέρα της Καρολάϊν. Δεν έχουν καμία σημασία, κλαίτε πάνω από το χυμένο γάλα. Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών.

-Καλλιακμάνης: Ακούστε με πολύ καλά γιατί αναφέρεστε στον πληθυντικό. Δεν σας επιτρέπω γιατί έκανα τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο 30 χρόνια στην ελληνική αστυνομία. Το καταλάβατε; Αν θέλετε να κάνετε τηλεθέαση, εμένα δεν με ενδιαφέρει καν.

-Συρίγος: Τα παιδιά δεν γυρίζουν τώρα πίσω.

-Καλλιακμάνης: Θέλετε να σας πω κι εγώ ότι στον τάφο μίας κοπέλας κάνετε νούμερα; Εγώ δεν το λέω, αλλά εσείς το λέτε για εμένα. Ξέρετε την υπηρεσιακή μου πορεία; Μπείτε να διαβάσετε το βιογραφικό μου. Έχω πάει πολίτες στα σπίτια τους με το αυτοκίνητό μου. Αυτοί οι αστυνομικοί είναι μέσα από την κοινωνία. Δεν τους πήραν από κάποιο άλλο κομμάτι. Αυτή είναι η κοινωνία. Βλέπουν κάποιον κάτω και δεν ενδιαφέρεται κανένας.

-Συρίγος: Αν το εκλαμβάνεις ως προσωπική επίθεση είναι θέμα δικό σου.

-Καλλιακμάνης: Έχω πάρει πολίτες και τους έχω πάει σπίτι με το αυτοκίνητο μου.

-Συρίγος: Θα μας πνίξει όλους η κοινωνική οργή. Ο πόνος της μητέρας και του πατέρα.

-Καλλιακμάνης: Αυτοί οι αστυνομικοί είναι μέσα από την κοινωνία.

-Συρίγος: Περιμένω να έχεις την ψυχραιμία να καταλάβεις ότι δεν είναι προσωπικό το ζήτημα.

-Καλλιακμάνης: Είναι προσωπικό κύριε γιατί έχω 2 κορίτσια.

-Συρίγος: Κι εγώ έχω δύο κορίτσια.

-Καλλιακμάνης: Αφού έχεις δύο κορίτσια να σέβεσαι ένα πάτερα που μπαίνει στην θέση του πατέρα.

-Συρίγος: Ρε Γιώργο γιατί το παίρνεις προσωπικά;

-Καλλιακμάνης: Υποστηρίζω όλους αυτούς τους συναδέλφους μου που έχουν δώσει το αίμα τους. Με φέρατε εδώ για να μου πείτε να ντρέπομαι εγώ; Να ντραπούν αυτοί που ψηφίζετε, είπε αποχωρώντας τελικά από το πλατό.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA