Καλοκαιρινή Μόδα - Τι να Φορέσεις στην Παραλία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Καλοκαιρινή Μόδα - Τι να Φορέσεις στην Παραλία

Το στυλ και το σύνολο της παραλίας είναι πάντα κάτι που μας ταλαιπωρεί κάθε καλοκαίρι. Τι θα φορέσουμε πάνω από το μαγιό, τι παπούτσια /υποδήματα να φορέσω στην άμμο, έχω τα κατάλληλα αξεσουάρ για μία άνετη μέρα στην παραλία; Όλα αυτά είναι κάποιες από τις σκέψεις που μας απασχολούν κάθε χρόνο...

Σήμερα λοιπόν θα ανακαλύψουμε μαζί τις ιδανικές επιλογές για μία μέρα στην παραλία είτε μιλάμε για διακοπές είτε για μία μονοήμερη απόδραση από την πόλη μας.

Τι να Φορέσεις Πάνω Από το Μαγιό Φέτος

Το πρώτο και σίγουρα πιο σημαντικό για τα ρούχα που θα φορέσουμε στην παραλία είναι η χαλαρότητα. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να πάρουμε τις πιτζάμες μας και να πάμε για μπάνιο, αλλά ότι έχουμε πάρα πολλές επιλογές μπροστά μας για να φτιάξουμε το τέλειο σύνολο.

Έχοντας βγάλει το μαγιό έξω από την εξίσωση ας μιλήσουμε για τα ρούχα που μπορούμε να φορέσουμε πάνω από αυτό. Η πρώτη και πιο συνηθισμένη επιλογή είναι ένα χαλαρό και όμορφο φόρεμα είτε σε μακρύ είτε και κοντό μήκος που θα μας δώσει την άνεση αλλά και στο στυλ που επιθυμούμε.

Από την άλλη μία ακόμα καλή επιλογή είναι και ένα υφασμάτινο ή τζιν σορτσάκι με σκισίματα που θα μας προσφέρει την αίσθηση που θέλουμε να δείχνουμε προς τα έξω. Σε αυτή την επιλογή, ένα μπλουζάκι με μια όμορφη καλοκαιρινή στάμπα ή ένα κιμονό είναι μία πολύ καλή επιλογή για το πάνω μέρος του σώματος.

Τα Ιδανικά Υποδήματα για Παραλία

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που παίρνουμε μαζί μας στην παραλία είναι τα υποδήματα. Σαγιονάρες, σανδάλια, παντόφλες και πολλά ακόμα είναι οι επιλογές που έχουμε μπροστά μας. Οι γνωστές και όμορφες παντόφλες/σαγιονάρες της Havaianas είναι πάντα μία καλή επιλογή για αυτό το ερώτημα.

Από την άλλη, αν θέλετε κάτι σε σανδάλια γυναικεία τότε θα πρέπει να θυμάστε τον βασικό κανόνα για το σύνολο της παραλίας. Αυτός δεν είναι άλλος από την άνεση. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε ένα πολύ όμορφο ζευγάρι σανδάλια και το αγοράζουμε παρόλο που μπορεί να μην μας βολεύει στο περπάτημα.

Γι αυτό αν θέλετε να πάρετε μαζί σας ένα ζευγάρι σανδάλια, καλό θα ήταν να είστε σίγουρες ότι θα σας προσφέρει την άνεση και το περπάτημα που επιθυμείτε.  Αξεσουάρ Που θα Πρέπει να Έχουμε Μαζί μας

Αν θέλετε να συνδυάσετε τέλεια τα ρούχα και τις σαγιονάρες που μπορείτε να βρείτε στο https://answear.gr/k/gunaikeia/papoutsia/sagionares-kai-sandalia/sagionares, τότε ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα αξεσουάρ της παραλίας.

Τα αξεσουάρ που θα φορέσουμε στην παραλία πρέπει να είναι λεπτεπίλεπτα και διακριτικά. Φυσικά θα ξεκινήσουμε με τα καπέλα όπου είναι και το νούμερο ένα αξεσουάρ για την θάλασσα. Στην επιλογή του καπέλου έχουμε τόσο τα jockey όσο και τα bucket hats.

Η επιλογή έχει να κάνει κυρίως με αυτό που προτιμάτε παραπάνω αλλά και με αυτό που θα σας δίνει την καλύτερη προστασία από τον ήλιο. Τέλος ας μιλήσουμε λίγο και για τα γυαλιά ηλίου.

Είναι συχνό φαινόμενο να αγοράζουμε πλέον γυαλιά από μη αξιόπιστες μάρκες και αυτό είναι καλό να σταματήσει. Τα γυαλιά ηλίου είναι πολύ σημαντικά για μία μέρα που θα είμαστε συνεχώς μπροστά στον ήλιο.

Φυσικά το σχήμα, το χρώμα και η γενικότερη ομορφιά και αίσθηση που μας δίνουν τα γυαλιά θα πρέπει να είναι αυτή που θέλουμε αλλά είναι επίσης σημαντική η ποιότητα για την προστασία των ματιών μας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA