Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ: Αποθέωση στην Τουρκία για τον Βόσνιο Έντι Τζέκο που έδειξε την Τουρκική σημαία στο «Καραϊσκάκης» - Ζητούν από τον Ερντογάν να τον κάνουν Τούρκο πολίτη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ: Αποθέωση στην Τουρκία για τον Βόσνιο Έντι Τζέκο που έδειξε την Τουρκική σημαία στο «Καραϊσκάκης» - Ζητούν από τον Ερντογάν να τον κάνουν Τούρκο πολίτη (ΦΩΤΟ)

Και ενώ έχουν περάσει τουλάχιστον 24ωρα και πλησιάζει η ρεβάνς στο καμίνι της Κωνσταντινούπολης, μεταξύ της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό, συνεχίζει να είναι θέμα συζήτησης σε όλη την Τουρκία η κίνηση του Βόσνιου άσου της Φενέρμπαχτσε, Εντίν Τζέκο, που προκάλεσε αντιδράσεις στην Ελλάδα αλλά και αποθέωση σε όλη την Τουρκία, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στο «Καραϊσκάκης»...

Συγκεκριμένα, σε μία φάση ο Τζέκο διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ και κάρτα στον Κάρμο και αυτό προκάλεσε την αντίδραση των φίλων του Ολυμπιακού. Ως είθισται ο Τζέκο βρέθηκε στο επίκεντρο με τον άλλοτε σταρ της Ίντερ και της Μάντσεστερ Σίτι να αντιδρά.

Τότε ο Τζέκο γύρισε προς την Θύρα 7 και στην υπόλοιπη εξέδρα και έδειξε την Τουρκική σημαία της φανέλας του με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις του κόσμου να ενταθούν. 

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, οι Τούρκοι το έχουν κάνει «σημαία» στα social media και σε όλες τις Τουρκικές εφημερίδες όλες αυτές τις ημέρες, παραληρώντας και αποθεώνοντας τον ποδοσφαιριστή με τον κόσμο να ζητά από την Τουρκική κυβέρνηση και τον Ερντογάν ο Τζέκο να γίνει Τούρκος πολίτης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA