Το διαλυμένο ΕΣΥ «σκότωσε» και τον πατέρα του Καλλιάνου: Πέθανε τελικά ο πατέρας του βουλευτή της ΝΔ που του έλεγαν οι γιατροί στο «Αττικόν» ότι δεν χρειάζεται εντατική - «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά, γιατί το ίδιο έχουν πάθει πάρα πολλοί ασθενείς...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Το διαλυμένο ΕΣΥ «σκότωσε» και τον πατέρα του Καλλιάνου: Πέθανε τελικά ο πατέρας του βουλευτή της ΝΔ που του έλεγαν οι γιατροί στο «Αττικόν» ότι δεν χρειάζεται εντατική - «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά, γιατί το ίδιο έχουν πάθει πάρα πολλοί ασθενείς...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Φανταστείτε τι έχουν τραβήξει οι απλοί πολίτες που αναγκαστικά έχουν πάει στα δημόσια νοσοκομεία αυτής της δύσμοιρης χώρας - Λίγες ώρες μετά την οργή και την απόγνωσή που είχε εκφράσει δημόσια για το διαλυμένο ΕΣΥ ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος για την απαράδεκτη συμπεριφορά που έτυχε ο πατέρας του στο δημόσιο νοσοκομείο «Αττικόν» από γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, έγινε γνωστό τελικά ότι το πρωί της Πέμπτης (25-04-2024) ο πατέρας του δεν άντεξε και πέθανε...

Μόλις χθες την Τετάρτη (24-04-2024) τόνιζε έξαλλος και δακρυσμένος στο «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, τα όσα πέρασε ο πατέρας του στο δημόσιο νοσοκομείο «Αττικόν», επαναλαμβάνοντας με οργή πως «Θα το πληρώσουν ακριβά αυτό που έκαναν στον πατέρα μου...»

Ο Γιάννης Καλλιάνος τόνιζε, μεταξύ άλλων, μόλις χθες στο «Live News»:

«Είδα και την ανακοίνωση του νοσοκομείο "Αττικόν", εύχομαι εάν έχει παιδιά ο κ. Αποστολόπουλος που το υπογράφει, και ο κάθε γιατρός αυτού του νοσοκομείου, να μην τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου. Μετά από τρεις μέρες νοσηλείας έγινε η εγχείρηση και του ακρωτηρίασαν το δάχτυλο. Μετά από 3-4 μέρες ξεκίνησε η δύσπνοια. Στην κλινική μας έλεγαν πως πάνε όλα τέλεια αλλά εμείς ανησυχούσαμε. Όλοι μου έλεγαν ‘’σκίζουμε τα πτυχία μας, ο πατέρας σας πάει εκπληκτικά και αύριο, μεθαύριο θα βγει’’. Κρίθηκε από τον καθηγητή πως ο πατέρας νου δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις να μπει στην εντατική. Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου με αυτά που έχουν να γίνει. Μιλάω ως πολίτης. Έχω καταγεγραμμένες συνομιλίες γιατί έτρεμαν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να γράψω. Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες και τις μήτρες που έχουν βιώσει κάτι τέτοια. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα κομματικά ούτε τίποτα. Ο πατέρας μου τώρα είναι στην εντατική και διασωληνωμένος. Ο άνθρωπος πέθαινε και εμείς φωνάζαμε και αυτοί μας έλεγα όλα καλά. Ο πατέρας μου χθες σχεδόν έφυγε και τον επανάφεραν. Του δίνουν 5-15% να τα καταφέρει...»

ΒΙΝΤΕΟ - ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA