Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Αφέθηκε ελεύθερος από την Ανακρίτρια ο βουλευτής Φλώρος- Του επιβλήθηκε όρος να μην πλησιάζει τον βουλευτή Γραμμένο στα 50 μέτρα (ΦΩΤΟ & BINTEO) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Αφέθηκε ελεύθερος από την Ανακρίτρια ο βουλευτής Φλώρος- Του επιβλήθηκε όρος να μην πλησιάζει τον βουλευτή Γραμμένο στα 50 μέτρα (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Ελεύθερος με έναν περιοριστικό όρο αφέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25-04-2024) μετά την απολογία του σε Ανακρίτρια των Αθηνών ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος είχε εκλεγεί με τους «Σπαρτιάτες» για την χθεσινή επίθεση (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα) σε βάρος του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλη Γραμμένου μέσα στη Βουλή...

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος κατηγορείται για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του σε βαθμό κακουργήματος, παρέδωσε υπόμνημα στον δικαστικό λειτουργό και απάντησε στις ερωτήσεις του, συνοδευόμενος από την δικηγόρο του Βάσω Πανταζή.

Η Ανακρίτρια Αθηνών που χειρίστηκε στην υπόθεση τον άφησε τελικά ελεύθερο επιβάλλοντάς του τον μοναδικό όρο να μην πλησιάζει σε απόσταση των 50 μέτρων τον Βασίλη Γραμμένο.

Κατά την έξοδό του από τον Ανακριτή, ο Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενος από την δικηγόρο του Βάσω Πανταζή, δήλωσε τα εξής στις κάμερες:

«Ως γιος εκείνη τη στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά. Όμως έπραξα απολύτως λάθος δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή στους χώρους του κοινοβουλίου...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA