Γ΄ Εθνική - 2ος Όμιλος: Η φιέστα του Πρωταθλητή Εθνικού Νέου Κεραμιδίου που πήρε πανάξια άνοδο στην Super League 2 - Οι πανηγυρισμοί και το γλέντι στο γήπεδο με τον Σαφέτη μέχρι το πρωί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Γ΄ Εθνική - 2ος Όμιλος: Η φιέστα του Πρωταθλητή Εθνικού Νέου Κεραμιδίου που πήρε πανάξια άνοδο στην Super League 2 - Οι πανηγυρισμοί και το γλέντι στο γήπεδο με τον Σαφέτη μέχρι το πρωί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωταθλητής του 2ου Ομίλου στέφθηκε και τυπικά ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου μετά τη νίκη του επί της ΑΕ Κιλελέρ με 2-0 στην τελευταία 34η αγωνιστική παίρνοντας την άνοδο στη Super League 2 για πρώτη φορά στην ιστορία του...

Η ομάδα της Πιερίας με γκολ των Σεχολάρι (45′) και Μετάι ( 58′) έφτασε στο τρίποντο, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ξέφρενη φετινή πορεία, συγκεντρώνοντας 78 βαθμούς έναντι 76 της Αρτάκης.

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είχε φέτος μια σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις και δίκαια πήρε αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 2ο όμιλο παίρνοντας πανάξια την άνοδο στην Super League 2.

Μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε η φιέστα, ενώ οι πανηγυρισμοί δεν λένε να κοπάσουν με τίποτα. Ακολούθησε μάλιστα και γλέντι τραγουδώντας στο κατάμεστο γήπεδο του Εθνικού, στο χωριό Κεραμίδι, ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Σαφέτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA