Δολοφονία 28χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα - Δικηγόρος οικογένειας: «Παραέγινε το κακό, ούτε κληθήκαμε να καταθέσουμε και η Εισαγγελία αρνήθηκε να μας δώσει ακόμα και το πόρισμα της ΕΔΕ για τους αστυνομικούς - Τέλος πλέον όμως τα παιχνίδια από την Εισαγγελία και από την Αστυνομία, αύριο κιόλας θα κάνουμε αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και θα ζητήσουμε την παρέμβαση της...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δολοφονία 28χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα - Δικηγόρος οικογένειας: «Παραέγινε το κακό, ούτε κληθήκαμε να καταθέσουμε και η Εισαγγελία αρνήθηκε να μας δώσει ακόμα και το πόρισμα της ΕΔΕ για τους αστυνομικούς - Τέλος πλέον όμως τα παιχνίδια από την Εισαγγελία και από την Αστυνομία, αύριο κιόλας θα κάνουμε αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και θα ζητήσουμε την παρέμβαση της...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχεδόν δύο μήνες κοντεύουν από το βράδυ της 1ης Απριλίου 2024 όταν η 28χρονη Κυριακή Γρίβα δολοφονήθηκε από το πρώην σύντροφό της με θεατές τους αστυνομικούς στο Αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, στο οποίο είχε πάει, προκειμένου να τον καταγγείλει και να ζητήσει βοήθεια, αλλά οι αστυνομικοί που την έδιωξαν παραμένουν ατιμώρητοι ποινικά και πειθαρχικά και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, όπως αναφέρουν και οι δικηγόροι της μητέρας και της αδερφής της 28χρονης, Ελένη Τζούλη και Γιάννης Απατσίδης, οι οποίοι με ανακοίνωση τους που εξέδωσαν την Τρίτη (14-05-2024) τόνισαν ότι η Εισαγγελία αρνήθηκε παρανόμως να τους δώσει ακόμα και το πόρισμα της ΕΔΕ για τους αστυνομικούς και ότι ουδέποτε κλήθηκαν στην ΕΔΕ να καταθέσουν, λέγοντας τέλος πως αύριο κιόλας θα καταθέσουν αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και θα ζητήσουν την παρέμβαση της...

Η δικηγόρος Ελένη Τζούλη μίλησε μάλιστα το πρωί της Τρίτης (14-05-2024) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Το πόρισμα από την ΕΔΕ δεν έχει βγει ακόμη, απορρίπτεται από την Εισαγγελία να λάβει γνώση για την ΕΔΕ η οικογένεια του παιδιού που κατακρεουργήθηκε και όλα αυτά τα παρακολουθεί η μητέρα καθημερινά και πως να μην καταλήξει νοσηλευόμενη, πως να μην θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της... Πρέπει να παρέμβει, αυτό θέλω να πω τελειώνοντας... Θα ζητήσουμε πλέον γιατί παραέγινε το κακό κύριε Παπαδάκη, την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και της κυρίας Αδειλίνη. Τέλος... Αυτό θα ζητηθεί αύριο το πρωί. Τέλος τα παιχνίδια και από την Εισαγγελία και από την Αστυνομία.. Τελείωσε, θα ζητήσουμε την παρέμβαση της Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA