Κύκλωμα Εφοριακών - ΔΟΥ Χαλκίδας: Η στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος και βγαίνει από τα δικαστήρια ο Υποδιευθυντής και Προϊστάμενος Ελέγχων (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κύκλωμα Εφοριακών - ΔΟΥ Χαλκίδας: Η στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος και βγαίνει από τα δικαστήρια ο Υποδιευθυντής και Προϊστάμενος Ελέγχων (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 52χρονος Υποδιευθυντής και Προϊστάμενος του Τμήματος Ελέγχου της ΔΟΥ Χαλκίδας Δ.Τ. ήταν ανάμεσα στους 7 κατηγορούμενους που είχε συλληφθεί την 21η Μαίου 2024 από τα στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων ως μέλος της πολύκροτης εγκληματικής οργάνωσης με μίζες και εκβιασμούς σε βάρος επιχειρηματιών και ιδιωτών...

Βραδινές ώρες της Παρασκευής (24-05-2024) αποφασίστηκε ομόφωνα να αφεθεί ελεύθερος από τον Ανακριτή Χαλκίδας.

Στη συνέχεια βγήκε κανονικά από την μπροστινή είσοδο των Δικαστηρίων Χαλκίδας και αποχώρησε χωρίς να θέλει να κάνει κάποια δήλωση παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όπως ανέφερε ο Αθηναίος δικηγόρος του, ο 52χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της χρηματικής εγγύησης των 20.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και το παρών σε αστυνομικό τμήμα.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA