Κύκλωμα Εφοριακών Χαλκίδα: Η στιγμή που εκβιαζόμενος πασίγνωστος επιχειρηματίας φτάνει στη ΔΟΥ κρατώντας φάκελο με 10.000 ευρώ και στη συνέχεια κάνει έφοδο το Εσωτερικών Υποθέσεων και συλλαμβάνει την εγκληματική οργάνωση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κύκλωμα Εφοριακών Χαλκίδα: Η στιγμή που εκβιαζόμενος πασίγνωστος επιχειρηματίας φτάνει στη ΔΟΥ κρατώντας φάκελο με 10.000 ευρώ και στη συνέχεια κάνει έφοδο το Εσωτερικών Υποθέσεων και συλλαμβάνει την εγκληματική οργάνωση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε βίντεο - ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε το MEGA και το οποίος καταγράφηκε από στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων κατά την διάρκεια της επιχείρησης, θα δείτε τον πασίγνωστο επιχειρηματία της Χαλκίδας που δραστηριοποιείται στον χώρο του φαγητού και της εστίασης να φτάνει στην ΔΟΥ Χαλκίδας, που είχε μετατραπεί και αυτή σε παραμάγαζο...

Στα χέρια του κρατά έναν φάκελο. Είναι το τελευταίο θύμα της εγκληματικής οργάνωσης των εφοριακών. Πρόκειται για έναν φάκελο με 10.000 ευρώ που έδωσε στην Προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας, μετά από εκβιασμό που είχε υποστεί ο ίδιος και είχε κάνει την καταγγελία στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο συγκεκριμένος φάκελος εντοπίστηκε στην συνέχεια από τους αδιάφθορους στο γραφείο της Προϊσταμένης της ΔΟΥ Χαλκίδας. Είναι η αρχή του τέλους για το κύκλωμα που είχε γίνει ο εφιάλτης των φορολογούμενων στην Εύβοια. 

Ακολούθησαν κινηματογραφικές σκηνές και σε έρευνα που πραγματοποίησαν επιτόπου τα στελέχη του Εσωτερικών Υποθέσεων μέσα στην ΔΟΥ βρήκαν τα χρήματα την ύπαρξη των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει η 50χρονη. Οι αδιάφθοροι έζωσαν την εφορία και ξετίναξαν τα πάντα, αφού πρώτα έδιωξαν όλους τους πολίτες. Συρτάρια, ντουλάπια και τσάντες ανοίχτηκαν, αμέσως μετά μια task force πήγε στο πάρκινγκ και έγδυσε και τα αυτοκίνητα των υπαλλήλων.

Οι διεφθαρμένοι εφοριακοί βρέθηκαν με χειροπέδες στα χέρια και οι αδιάφθοροι τους μετέφεραν αρχικά στην Αθήνα για ευνόητους λόγους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA